«یوسف عرفانی نسب» روز چهارشنبه در در جمع اصحاب رسانه استان مرکزی افزود: میانگین شاخص مصرف آب مشترکان استان در خردادماه سال گذشته پنج هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه بود اما اکنون با ۲۴۰ لیتر افزایش به پنج هزار و ۳۴۰ لیتر در ثانیه رسیده است.
وی اظهار داشت: افزایش مصرف آب در استان ارایه خدمات به مشترکان را سخت میکند و باید آحاد جامعه با توجه به کاهش بارندگی و گرمی هوا الگو مصرف را بیشتر رعایت کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: برخی مشترکان در شهرهای استان همکاری قابل قبولی در مصرف آب ندارند و برخی ساکنان شهرهای استان که در مناطق خنک واقع هستند، آب بیشتری مصرف میکنند.
عرفانینسب افزود: امسال به دلیل کاهش بارندگی وضعیت مطلوب نیست و ۴۸ درصد نسبت به مشابه سال قبل کاهش بارندگی در استان ثبت شده است.
وی اظهار داشت: ۷۰ درصد از منابع آبی تامین کننده استان مرکزی از محل آبهای زیرزمینی و ۳۰ درصد از سدها تامین میشود که با توجه به کاهش بارندگی در بخش روستایی تامین آب سخت خواهد بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: بیشترین نگرانی در تامین آب مصرفی مشترکان امسال در بخش روستایی است و اکنون ۲۵ روستای استان با تانکر آبرسانی میشود.
عرفانی نسب افزود: ممکن است ایام تابستان امسال ۱۲۵ روستای استان با بحران و کمبود آب مواجه شوند که برای این مهم نیاز است مردم صرفه جویی کنند تا از این شرایط سخت عبور کنیم.
وی اظهار داشت: علاوه بر کمبودآب، قطع برق نیز به نگرانیها افزوده و بهدلیل مشکلات اعتباری امکان تهیه مولدهای برق ممکن نیست بنابراین امسال باید همه مشترکان، آبفا استان را در دسترسی همگان به نعمت آب یاری دهند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: ۲۳ نشست برای پایش تنش آبی استان تاکنون تشکیل شده و به صورت هفتگی مشکلات روستاهای مورد نظر بررسی میشود.
عرفانی نسب افزود: ۲۵ درصد مشترکان آب استان مرکزی بیش از الگو مصرف دارند و ۵۰ درصد نیز الگو مصرف را رعایت میکنند.
وی اظهار داشت: جذب سرمایه توسط بخش خصوصی برای ایجاد تصفیه خانه و شبکه جمع آوری عملیاتی از برنامههای مهم امسال است.
استان مرکزی یکهزار و ۱۱۲ روستا دارد که ۸۲۹ روستای آن زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند.
۶۵۸ هزار مشترک آب و ۳۱۱ هزار مشترک فاضلاب در استان مرکزی از خدمات آب و فاضلاب بهرهمند هستند.
نظر شما