شبکه ۳۰۰ هزار نفری ناظران شورای نگهبان بر انتخابات نظارت می‌کنند

تهران-ایرنا- معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با تاکید بر این که شبکه ۳۰۰ هزار نفری ناظران بر انتخابات نظارت می‌کنند، گفت: اولویت شمارش آرا در پایان رای‌گیری با آرای ریاست جمهوری است و آرا پس از شمارش دقیق، صورتجلسه خواهد شد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، نشست مشترک روسای ستادهای انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری با معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان  با موضوع نظارت بر فرایند برگزاری انتخابات در روز أخذ رأی در محل شورای نگهبان برگزار شد.

در این نشست محمدحسن صادقی‌مقدم معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با تاکید بر اهمیت انتخابات ریاست جمهوری افزود: انتخابات به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی کار بزرگی به شمار می‌رود و فضای علاقمندی و شوق به انتخابات را باید ایجاد کرد که مردم بدانند می‌خواهند کار بزرگی را انجام دهند، این کار بزرگ برای استمرار حرکت امام راحل و عظیم الشان، شهدای گرانقدر، ایثارگران، خانواده معظم شهدا و حاصل دسترنج تلاش‌های مردم مسلمان و صبور ایران اسلامی است.

وی افزود: ما در حال برگزاری یک کار بزرگ هستیم تا اراده مردم که همان رأی‌شان به نامزد منتخبشان است را به درستی و به سلامت، با حفظ امانت به سرانجام برسانیم و در پایان این عملیات بزرگ، در جشن و سرورِ ملت شریف ایران اسلامی، سهمی را ایفا نماییم.

 صادقی‌مقدم با بیان اینکه وظیفه ما نظارت برای اجرای انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان و مجلس شورای اسلامی است، افزود: در این دوره علاوه بر انتخابات ریاست جمهوری، در چهار استان ۶ نماینده برای مجلس خبرگان رهبری (قم، خراسان رضوی، مازندران و تهران) و ۶ حوزه انتخابیه برای انتخاب ۶ نماینده مجلس داریم، در کنار آن نیز انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را داریم که توسط وزارت کشور اجرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر آن نظارت خواهند داشت.

وی افزود: نظارت ما بر انتخابات ریاست جمهوری، خبرگان و مجلس شورای اسلامی است و شبکه ۳۰۰ هزار نفری ناظر شورای نگهبان ناظر بر روند این انتخابات است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: وظیفه ما ایجاب می‌کند که در چارچوب قانون مراقبت کنیم که عملیات اجرایی انتخابات به خوبی صورت بگیرد و نتیجه و برکات آن برای جمهوری اسلامی ایران باشد.

 به گفته صادقی‌مقدم، اولویت شمارش آراء در پایان رأی‌گیری با آرای ریاست جمهوری است و این آراء پس از شمارش دقیق، صورتجلسه خواهد شد.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در ادامه گفت:دستگاه‌های احراز هویت در شعب به مجری و ناظر اعلام می‌کند که سن قانونی احراز شده یا خیر؛ همچنین جلوی رأی تکراری را خواهد گرفت. همچنین به‌وسیله این دستگاه از نام و شناسنامه افراد فوت شده نیز نمی‌توان استفاده کرد.

وی درباره مدت زمان رأی‌گیری هم گفت: چون از ساعت ۱۲ شب به بعد روز جدید آغاز می‌شود، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات ادامه رأی‌گیری روز جمعه ۲۸ خرداد را پس از ساعت مذکور نپذیرفت، اما افراد باقیمانده در شعبه می‌توانند رأی بدهند.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه شورای نگهبان و نمایندگان نامزدها در محل این شورا، در طول روز میزان مشارکت را رصد می‌کنند، اظهار کرد: صورت جلسه شعب به عنوان سند و نشان‌دهنده صحت انتخابات است و از لحظه‌ای که اطلاعات تعداد رأی نامزد از مبدأ به مقصد می‌رسد، کم‌کم اطلاعات محتوایی هم در دست ما و وزارت کشور قرار خواهد گرفت.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان تأکید کرد: نتایج هم از مسیرهای قانونی پس از صحت‌سنجی و تجمیع آراء به اطلاع مردم خواهد رسید.

در این نشست محمدمهدی تجریشی نماینده سعید جلیلی، سید احمد موسوی نماینده محسن رضایی، علی قریشی نماینده سید ابراهیم رئیسی، روح‌ا... متفکر آزاد نماینده علیرضا زاکانی، عباس معینی نماینده محسن مهرعلیزاده، محمدعلی ایزدی نماینده عبدالناصر همتی و خانم زهرا شیخی نماینده امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی به ارائه نقطه‌نظرات پرداختند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha