علی علیزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس برنامه ریزی انجام شده از ابتدای آذر نیز دفترچه از فرآیند درمان حذف میشود و افراد میتوانند با کد ملی خدمات لازم را از مراکز درمانی و دارویی دریافت کنند.
وی ادامه داد: پزشکان طرف قرارداد بدین ترتیب میتوانند سریعتر از بیماریهای زمینهای بیمار و پرونده سلامت شخص مطلع شوند که این تشخیص صحیح بیماری را به شدت افزایش میدهد.
وی اضافه کرد: البته در این خصوص با برخی پزشکان چالش داریم چرا که هنوز از طرح نسخه نویسی الکترونیک استقبال نکردهاند و دلایل آن نیز بیشتر به مسایل فرهنگی، شفاف شدن مالیاتی و زیرساختهای اینترنتی باز میگردد.
مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان افزود: چالش دیگر قرارداد نبستن مراکز تصویر برداری و رادیولوژیها در سه سال گذشته است که هزینههای فراوانی به مردم وارد کرده است و به تازگی یکی از این مراکز نسبت به عقد قرارداد اقدام کرد.
وی گفت: برای رفع این مشکل نشستهای متعددی با مسوولان استان و نمایندگان این مراکز برگزار شده اما میزان پیشرفت رضایت بخش نیست.
مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان اسفند سال گذشته گفته بود: ۹۴ درصد مطبهای پزشکان طرف قراداد به سامانه نسخه نویسی الکترونیکی دسترسی دارند و ۵۰ درصد پزشکان طرف قرارداد در این استان نسخه الکترونیکی برای بیماران تجویز میکنند.
وی اظهار داشت: ۹۶ درصد داروخانهها و ۱۰۰ درصد آزمایشگاه ها و رادیولوژیهای طرف قرارداد به سامانههای بیمه سلامت متصل هستند که مزایای فراوانی برای بیماران و پزشکان دارد.
وی ادامه داد: ۴۷ پزشک عمومی، ۶۵ متخصص، ۱۲ فوق تخصص، ۶ داندانپزشک، ۱۰۲ داروخانه، یک رادیولوژی، ۲۳ بیمارستان، ۲۰ فیزیوتراپی، ۱۶ درمانگاه، یک سنگشکن، یک مرکز ایزوتوپ، سه مرکز ترک اعتیاد، پنج مرکز خدمات کاهش آسیب مواد مخدر و ۱۳ شبکه بهداشت در هرمزگان درحال حاضر به سامانههای الکترونیک بیمه سلامت جهت نسخه نویسی الکترونیک مشارکت دارند
وی اضافه کرد: نسخه الکترونیک به پزشک اجازه میدهد دسترسی مناسبی به پرونده الکترونیک بیمار داشته و با دریافت اطلاعات جامع و کامل بهتر بتواند نسبت به انتخاب شیوه درمان اقدام کند و همچنین بیمار خواهد توانست داروی تجویزی را در صورت مراجعه به داروخانه آیی که تمام اقلام دارو را نداشته باشد بدون مراجعه مجدد به پزشک جهت نسخه نویسی بقیه اقلام دارویی را با همان کد رهگیری از دارو خانه دیگر دریافت نماید.
مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان ابراز داشت: افراد بدون بیمه میتوانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان نسبت به بیمه کردن خود و خانوادههای خویش اقدام کنند که برای اطلاع رسانی بهتر در این زمینه به همراهی رسانهها نیاز است.
علیزاده گفت: طرح بیمه تکمیلی روستاییان نیز به صورت آزمایشی در هرمزگان آغاز شده که افراد می توانند با پرداخت ۶۵ تا ۸۰ هزار تومان از خدمات آن استفاده کنند.
نظر شما