به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، محمد فرهادی در نشست شورای اداری شهرستان سربیشه که با حضور استاندار برگزار شد، افزود: طی همین چهار سال گذشته به منظور توسعه خدمات در مناطق روستایی، مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به حساب دهیاریهای شهرستان واریز شده است.
وی گفت: اختصاص ۲ دستگاه ماشینآلات سنگین ویژه دهیاری، چهار دستگاه ماشینآلات سنگین و نیمهسنگین برای شهرداری و سه دستگاه تنفس برای آتشنشانیهای موجود در سطح شهرستان از جمله اقدامات دولت در راستای تامین نیاز خودرویی شهرداریها و دهیاریها بوده است.
معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در این مدت ۲۰۸ روستا با جمعیت ۷ هزار و ۶۰۰ نفر گازرسانی شده است و در حال حاضر ۱۰۰ درصد جمعیت شهری شهرستان در سه شهر سربیشه، درح و مود از نعمت گاز برخوردارند.
وی گسترش ایستگاههای دیجیتال را از دیگر اقدامات دولت در سالهای اخیر برشمرد و گفت: با استفاده از ظرفیت دهیاریها، ضریب نفوذ دیجیتال در شهرستان سربیشه به ۸۷.۶ درصد رسیده است.
فرهادی افزود: در حوزه ارتباطات و اینترنت هم با برنامهریزیهایی که صورت گرفت و اقداماتی که انجام شد، ۸۰ درصد جمعیت شهرستان سربیشه زیر پوشش اینترنت قرار دارد، ۳۰ طرح مخابراتی در این منطقه شروع شده که از این تعداد ۱۹ مورد به بهرهبرداری رسیده است.
وی از خشکسالی به عنوان یکی از اصلیترین مشکلات استان نام برد و گفت: با توجه به خشکسالیهای حاکم بر استان و متاثر شدن کل منطقه از این شرایط بنا به دستور شخص استاندار، قرارگاه آب تشکیل شده تا قبل از اینکه به فصل گرما برسیم و دچار مشکل شویم، چارهاندیشی کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی از نتیجهبخش بودن برنامههای قرارگاه آب گفت و افزود: با پیگیریهای صورت گرفته آبرسانی به روستاها با جدیت دنبال میشود.
وی با اشاره به مشکلات دامداران در تامین نهادههای دامی و برنامههای استان برای رفع این معضلات اظهار داشت: مهمترین راهکار خرید دام مازاد دامداران با توجه به کمبود ذخایر تغذیهای و نامطلوب بودن شرایط مراتع بود که با جدیت دنبال شد و به نتیجه هم رسید.
فرهادی گفت: با توجه به اهمیت موضوع و مدنظر قرار دادن این نکته که خرید دام مازاد به شکلی صورت بگیرد که هم دست عشایر خالی نشود و نداشتن دام، زندگی دامداران را به مخاطره نیندازد و هم ذخیره ژنتیکی استان تحلیل نرود، این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: برابر برنامهریزی های صورت گرفته، اولین کشتار دام مازاد استان روز سهشنبه ۲۵ خرداد انجام شد و این روند در راستای حمایت از دامداران همچنان ادامه دارد.
معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: به ازای هر کیلوگرم دام تحویلی، سه کیلوگرم نهاده یارانهای به دامداران تحویل میشود.
وی درخصوص شهرک کارگاهی شهرستان هم گفت: برای شهرک مشاغل یا همان صنوف آلاینده در راستای حمایت از تولید، زیرساختها تا ورودی شهرک توسط دولت تامین میشود.
فرهادی از پیگیری مشکلات شهرستان سربیشه در ستاد توسعه خاوران خبر داد و افزود: طرح این موضوعات در ستاد توسعه خاوران، کارساز بوده و خوشبختانه با برنامهریزیهایی که صورت گرفت، استعلامات سرمایهگذاران طی ۲ هفته پاسخ داده میشود.
وی تصریح کرد: به محض ارائه درخواست توسط سرمایهگذاران متقاضی، مجوزهای بینام و زمین لازم به آنها ارائه میشود.
وی گفت: برای متقاضیان، پروانه ساخت صادر میشود و درحقیقت فرایند یک ساله در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه میرسد.
استاندار خراسان جنوبی روز گذشته (چهارشنبه) در ادامه دور دوم سفرهای شهرستانی خود به سربیشه رفت و شرکت در شورای اداری شهرستان از برنامههای این سفر بود.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان سربیشه در ۶۶ کیلومتری بیرجند است.
نظر شما