به گزارش خبرنگار ایرنا، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان در این آیین در مرکز دارالقرآن علامه فیض کاشانی آموزش و پرورش این شهرستان با تبریک دهه کرامت و شان و منزلت این روزها گفت: حضور خادمیاران رضوی در این برنامه فرهنگی جای تقدیر دارد و نشان از اهتمام اخلاق رضوی در تجلیل از ارزش کتاب و فرهنگ مطالعه است.
آیتالله عباسعلی سلیمانی با تقدیر از مجید زجاجی محقق، پژوهشگر و نویسنده کاشانی به عنوان مولف کتاب افزود: آیندگان بیشتر به شخصیت و آثار این نویسنده برجسته کاشان و نتایج زحمات تحقیقی و پژوهشی وی پی خواهند برد.
وی همچنین با دعوت از همه مردم به شرکت در انتخابات فردا (جمعه) تصریح کرد: شرکت در انتخابات وظیفه همگانی است.
همچنین محقق، پژوهشگر و نویسنده کتاب «شمس الدین مرتضی الاعظم السید علی الحسینی» با بیان اینکه سید اعظم یکی از عالمان و بزرگان مورد احترام دوران صفویه در زمان شاه طهماسب صفوی است، اظهار داشت: این کتاب در ۱۲۸ صفحه و چهار فصل از انتشارات کوثریه چاپ و منتشر شده است.
مجید زجاجی افزود: موضوع این کتاب درباره سید اعظم و یکی از آثار بهجای مانده از او به نام مسجد سید اعظم یا مسجد کفشدوزها واقع در بازار زرگرهای کاشان است.
وی تصریح کرد: «سید اعظم» از فرزندان امامزاده شمس الدین (مدفون در بقعه قاضی اسدالله) و این بزرگوار از فرزندان «عبدالله باهر» فرزند امام سجاد (ع) و مادرش فاطمه دختر امام حسن مجتبی (ع) و برادر تنی امام باقر (ع) است که به دلیل زیبایی بسیار زیاد به باهر توصیف شده است.
به گفته وی، «عبدالله باهر» شخصی فاضل و فقیه بود که از طریق پدرانش از رسول الله (ص) روایتهای زیادی نقل کرده است.
نویسنده کتاب «شمس الدین مرتضی الاعظم السید علی الحسینی» یادآور شد: این عالم برجسته در سال ۹۵۶ هجری قمری دار فانی را وداع گفته است.
زجاجی با تاکید بر اینکه سلسله سادات بنیالزهرا (س) در کاشان از جمله آیتالله امامت(ره)، سادات یثربی، مصطفوی، اعتمادی، کُرسَوی و آل یاسین از شجره «سید اعظم» و نسل او در کاشان منشعب شدند، گفت: هدف از چاپ این کتاب اثبات رگه تشییع و ولایت در منطقه فرهنگی کاشان با توجه به حضور این امامزادگان، حضور سادات جلیل القدر در این منطقه و معرفی فرزندزادگان آنان به عنوان شخصیتهای بزرگ علمی، فرهنگی، مذهبی، زدودن غربت نام عالمان و معرفی آنان به عنوان ظرفیتهای پرافتخار ملی و بینالمللی دارالمومنین کاشان به آیندگان و در نهایت تحقق عینی کلام رهبر معظم انقلاب است که فرمودند امامزادگان قطب فرهنگی هستند.
وی همچنین با قدردانی از تلاش و پیگیری مدیریت دارالقرآن کریم اداره آموزش و پرورش کاشان در میزبانی آیین رونمایی کتاب توجه همه مردم را به پیروی خالصانه از رهبر معظم انقلاب اسلامی دعوت کرد و گفت: شرکت در انتخابات وظیفه شرعی و عقلی همگانی است.
۱۰ ویژه برنامه متنوع از جمله اهدای خون و برگزاری جشن ریحانههای بهشتی در مجموعه فرهنگی ورزشی شهربانو، حضور خادمیاران با پخش شیرینی وشربت در میدانها، بلوارها و خیابانهای اصلی شهر به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س)، حضور خادمیاران برادر و خواهر در نماز جمعه، عیادت شمار محدودی از خادمیاران خواهر و برادر با رعایت شیوهنامههای بهداشتی از سالمندان گلابچی، دیدار با خانواده های معظم شهدای مدافع حرم و رونمایی از کتاب زندگینامه سیدشمس الدین مرتضی اعظم حسینی عالم جلیلالقدر قرن نهم هجری قمری از جمله برنامههای پیشبینی شده دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی کاشان در دهه کرامت است.
اجرای آیین غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای کاشان، اهدای جوایز به قید قرعهکشی به اسامی معصومه و رضا متولدین ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ مصادف با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تا ۲۲ خرداد ۱۴۰۰، حضور شماری از خادمیاران در جشنهای دهه کرامت در روستای یزدل و سفیدشهر و شرکت در جشن میلاد باسعادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) که به همت هیات مذهبی در چهار منطقه شهر برگزار میشود نیز از دیگر برنامههای دهه کرامت دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی کاشان است.
خادمیاران کانون خدمت رضوی آران و بیدگل نیز برنامههای متنوعی از جمله حضور در بیمارستان سیدالشهدا (ع) این شهرستان و تهیه، طبخ و توزیع غذای متبرک، جشن و مسابقه برای کودکان و موارد دیگر را در دهه کرامت برگزار میکنند.
آذرماه سال ۹۷ کاشان بهعنوان نخستین شهرستان در کشور دارای نماینده ولی فقیه ظرفیت افتتاح دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی را در این شهرستان با دستور تولیت آستان قدس رضوی یافت که اکنون این دفاتر به عنوان دبیرخانه مرکز کانونهای خدمت رضوی زیر نظر بنیاد کرامت و آستان قدس رضوی تغییر عنوان داده است.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.
دهه کرامت از اول ماه ذیقعده برابر با ۲۲ خرداد مصادف با سالروز میلاد حضرت معصومه (س) آغاز می شود و تا ۱۱ ذیقعده برابر با اول تیر همزمان با سالروز میلاد امام رضا (ع) ادامه دارد.
همه ساله با فرا رسیدن دهه کرامت برنامه های متنوعی در سراسر کشور برگزار می شد که از سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا برپایی بیشتر جشنها و برنامههای این دهه در فضای مجازی انجام می شود.
نظر شما