به گزارش ایرنا از رویترز، لوید آستین در جلسه کنگره گفت: احتمالاً ۲ سال طول میکشد تا آنها این توانایی (تهدید منافع آمریکا) را پیدا کنند.
ژنرال مارک میلی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز گفت، در این زمینه با مدت زمانی پیش بینی شده (۲ سال) توسط پنتاگون موافق است و در حال حاضر خطر متوسطی وجود دارد.
میلی در ادامه تاکید کرد، اگر سقوط دولت کابل یا انحلال نیروهای امنیتی افغانستان رخ میداد، این خطر به وضوح افزایش مییافت.
به گفته ناظران، وزارت دفاع آمریکا با بزرگنمایی قدرت گروههای شبه نظامی در افغانستان به دنبال تاخیر در روند خروج نیروهای آمریکایی در این کشور است.
اگرچه جو بایدن مانند ترامپ با طرح خروج نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان موافق است اما برخی رسانههای آمریکایی اخباری مبنی بر نارضایتی ارتش و پنتاگون در مورد تبعیت از این طرح منتشر میکنند.
طبق توافقنامه صلح آمریکا با طالبان که در سال ۱۳۹۸ در شهر دوحه به امضاء رسید، تمام نیروهای خارجی باید تا اول ماه مه (۱۱ اردیبهشت) سال جاری افغانستان را ترک میکردند اما بایدن با نزدیک شدن به این موعد مدعی شد که خروج نظامیان تا ۱۱ سپتامبر (۲۰ شهریور) طول خواهد کشید.
اگرچه بایدن مدعی است نیروهای آمریکایی تا ۱۱ سپتامبر ( بیستم شهریور ) افغانستان را ترک میکنند اما برخی از رسانههای آمریکایی گزارش میدهند که روند خروج کامل تا ماه جولای (تیر) تکمیل خواهد شد و ۱۱ سپتامبر فقط یک تاریخ نمادین است.
نظر شما