به گزارش ایرنا، این ساحل نشینان دریادل و حافظان خلیج فارس و تنگه هرمز هرچند میدانستند که کشور، استان و شهرشان دارای مشکلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و از همه مهم تر اقتصادی و معیشتی است؛ اما امروز جدای از همه مسائل و مشکلات قاطعانه اعلام کردند که دریکی از حساس ترین مقاطع تاریخ، برای نجات ایران رای خواهیم داد.
این مرزنشینان بیان داشتند که اکنون زمان اعتراض و شکوه و گلایه نیست؛ امیدمان برای اصلاح این کشور از دست نداده ایم؛ چرا که امید به لطف خداوند و آینده ایده آل تنها محرک وجودی مان است و میدانیم خداوند تغییر سرنوشت مان را به دست خودمان سپرده است.
آری حس خوب نخستین رای دادن و انتخاب فرد اصلح در انتخابات ۱۴۰۰ به عنوان مهم ترین رویداد سال جدید میتواند نوید بخش آیندهای روشن و پرامید برای رای اولی ها باشد؛ چرا که با شرکت در این مشارکت سیاسی صفحه جدیدی در دفتر بلوغ فکری و شعور سیاسی خود میگشایند.
به عشق نظام و انقلاب و رهبری آمدهام
از همان ساعت ابتدایی صبح به همراه خواهرانم برای تهیه خبر و گزارش از شعبههای اخذ رای از خانه بیرون زدم تا هم رای مان را به صندوق بیندازیم و هم بتوانم با مردم به ویژه رای اولیها که نخستین مشارکت سیاسی خود را تجربه میکردند، سخنی داشته باشم.
ابتدا به شعبه ثابت مدرسه ورزشی فرهنگ در خیابان شهید مصطفی خمینی چهارراه اتوبوسرانی بندرعباس که نزدیک ترین مکان به منزلمان بود؛ مراجعه کردم، هوا گرم و سوزان بود اما حضور مردم گرم تر از آن!
از میان جمعیت به سراغ مهدیه و علیا دختران رای اولی بندرعباسی رفتم؛ از چهره شان مشخص بود که شور و هیجان خاصی برای شرکت در انتخابات آن هم برای نخستین بار دارند؛ به عشق اولین تجربه و به عشق رهبر و سردار شهیدمان سلیمانی مشتاقانه منتظر شرکت در انتخابات بودند.
مهدیه ۱۸ ساله با لباس محلی و چادر بندری، در پاسخ به سوالم که چرا در انتخابات شرکت کرده است؛ گفت: هرچند از مشکلات پیش آمده کشور در سالهای گذشته گله دارم اما نمیشود که نظام و انقلاب را تنها گذاشت؛ در ضمن آمدهام تا بگویم من در سرنوشت کشورم سهیم هستم.
وی این احساس خود را نیز بیان کرد که من نیز میتوانم همانند سایر هموطنانم در یک انتخاب ملی سهیم باشم و خوشحالم از اینکه بالاخره زمان آن رسیده که در سرنوشت استان و کشورم میتوانم نقش داشته باشم.
علیا نیز که امسال وارد دانشگاه رشته الهیات شده است؛ میگوید: هرکس که میخواهد موجودیت خود را به عنوان یک شهروند ایرانی ثابت کند، باید در انتخابات حضور داشته باشد و ما حافظان و دریادلان جنوب با حضورمان به فرمان رهبر عزیزمان لبیک میگوییم.
این دختر بندرعباسی که به همراه پدر و مادرش در انتخابات شرکت کرده بود، گفت: ترجیح میدهم رییس جمهوری انتخاب کنم که مردمی، دلسوز، شجاع و آگاه به امور مملکت و مشکلات جامعه باشد.
اولویت رییس جمهوری حل مشکلات و معضلات جوانان باشد
محمد رضا غلامی زاده ۲۱ ساله نیز که نخستین تجربه مشارکت سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری را دارد؛ حل مشکلات و معضلات پیش روی جوانان را اولویت ریاست جمهوری منتخب عنوان کرد که این مهم باید در برنامههای اصلی قوه مجریه قرارگیرد.
این جوان بیکار که رای خود را به شعبه ثابت مسجد قدس واقع در بلوار شهید ناصر چهارراه آیت الله غفاری انداخته است، میگوید: بارها از زبان مسوولان مملکتم شنیدهایم که جوانان آینده ساز کشور هستند و باید به آنها بها داده شود؛ من میخواهم به رییس جمهوری منتخب خود بگویم که به تکلیف و وظیفه ام عمل کردهام و دیگر نوبت شماست که به وعده های خود عمل کنید تا اعتماد نوجوانان و جوانان را جلب کنید.
وی از اینکه برای نخستین بار در انتخابات شرکت کرده کمی مضطرب بود اما قاطعانه گفت: برای من به عنوان یک جوان مهم است که رییس جمهوری و شورایی را انتخاب کنم که بتواند شجاعانه از کشور، استان و شهرم دفاع کند و اجازه ندهد حقوق مردم پایمال شود.
حرف مردم برایم ملاک نیست
در مسیر به مسجد صاحب الزمان در محله آیت الله غفاری رفتم، جوانی ۲۰ ساله که صورت گرمازده اش را با دستمال کاغذی، پاک میکرد نظرم را جلب کرد: نزدیک رفتم و به او گفتم میشود خودت را معرفی کنی؟
گفت: سبحان ام، دانشجوی رشته روان شناسی در مقطع کارشناسی و به شغل رانندگی مشغول هستم.
این جوان پرشور که خوشحال و هیجان زده از نخستین رای دادن اظهارداشت: افراد زیادی من را از رای دادن دلسرد میکردند اما حرف مردم برایم ملاک نیست؛ بلکه آینده و سرنوشت کشورم برایم مهم تر است.
سبحان مهمترین دغدغه و نگرانی جوانان بومی استان را اشتغال دانست و گفت: امیدوارم هر شخصی که در منصب ریاست جمهوری قرار گرفت این مشکل را برطرف کند تا دیگر شاهد معضل بیکاری جوانان در پایتخت اقتصادی کشور نباشیم.
این دانشجوی بسیجی با اشتیاق از احساس خود برای اولینبار در رای دادن میگوید: در آن روزها که همراه خانواده پای صندوقهای رای میرفتم مسائل سیاسی برایم جذابیت داشت و خیلی دوست داشتم که این روز را تجربه کنم.
وی یادآورشد: با حضور در پای صندوقهای رای در این دوره از انتخابات سهم خودم را به استان و کشورم ادا کردم، زیرا احساس تکلیف میکردم.
به کسی رای میدهم که مانند سردار سلیمانی شجاع باشد
یک جوان رای اولی دیگر اهل شیراز و مقیم بندرعباس با حضور در مسجد حضرت زینب (س) در شهرک نبوت گفت: به کسی رای میدهم که مانند سردار سلیمانی شجاع، نترس و قوی باشد.
صابر محمدی با اشاره به اینکه به عنوان یک رای اولی میتوانم در سرنوشت خودم و جامعه موثر باشم، اظهارداشت: انتخابات و حضور نوجوانان رای اولی در پای صندوقهای رای سهم و جایگاه ما را در این سرنوشت نشان میدهد و مهمترین نگرانیام برای آینده، اشتغال بعد از دوران فارغالتحصیلی از دانشگاه است.
این پسر نوجوان معتقد است: رای مردم و از جمله رای اولیها در انتخابات نشان دهنده اعتماد آنها به به نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ بنابراین انتظار دارم فرد منتخب و کابینه اش، آینده این نوجوانان ایران را جدی بگیرد.
محمدی در خصوص انتخاب شوراهای شهر و روستا نیز گفت: یک نماینده شورا باید ضمن شناخت دقیق از قوانین، خود را نسبت به مسائل مختلف شهر متعهد و مسوول بداند.
وی اضافه کرد: امیدوارم کسانی که رای میآورند به وعدههای خود عمل کنند و دروغ نگویند و به دنبال منفعتهای شخصی خودشان نباشند بلکه در نشست شورا از حق مردم دفاع کنند.
سهیم شدن ۳۴ هزار و ۳۹ رای اولی هرمزگان در سرنوشت خود
در انتخابات ۲۸ خردادماه امسال حدود یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۸۶۹ نفر در استان هرمزگان واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد۳۴ هزار و ۳۹ نفر رای اولی است.
رییس ستاد انتخابات هرمزگان گفت: ۱۷ هزار و ۹۹ نفر از رای اولیهای هرمزگان را مردان و ۱۶ هزار و ۹۴۰ نفر زنان تشکیل میدهند.
علی رئوفی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: یک میلیون و ۱۹ هزار و ۲۲۰ نفر واجد شرایط رای دادن در سال ۹۲ در هرمزگان بودند که ۷۷ و ۲ دهم درصد آنان در انتخابات آن سال مشارکت کردند و در سال ۹۶ هم یک میلیون و ۱۲۹ هزار و ۲۲۸ نفر واجد شرابط شرکت در انتخابات بودند که ۷۸ و ۶۹ صدم درصد آنان در انتخابات شرکت کردند.
وی یاد آورشد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار برگه تعرفه انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری در استان هرمزگان تامین شده است.
رییس ستاد انتخابات هرمزگان اظهارداشت: یکهزار و ۵۵۶ شعبه ثابت و سیار برای اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان فعال است که با توجه به سخت گذر بودن برخی مناطق هرمزگان مانند مناطق کوهستانی شهرستانهای حاجی آباد، بشاگرد، میناب و همچنین برخی جزایر، شعبههای سیار پیشبینی شده که با خودروهای مناسب و یا شناورها به نقاط مورد نظر حمل شد.
رئوفی افزود: با توجه گستردگی استان هرمزگان در مناطق سخت گذر و دریایی از این تعداد ۵۶۳ شعبه اخذ رای سیار برای شهرها و ۹۹۳ شعبه نیز برای مناطق روستایی هرمزگان اختصاص یافت.
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از صبح امروز جمعه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در هرمزگان همزمان با سراسر کشور در جریان است.
نظر شما