به گزارش ایرنا، انتخابات زمینه ای برای مشارکت مردم در تصمیمگیری برای سرنوشت هر کشور است و زمانی اعتبار و اعتقاد مردم نسبت به آن بالاتر می رود که پس از این اعتماد نتیجه ای در همان اندازه که وعده داده شده است در کشور احساس شود. مردم با توجه به تفکر، احساسات، تجربه ها و پیشنهادهای اطرافیان مورد اعتماد خود تصمیم میگیرند به نامزد مورد نظر رای دهند و پس از انتخاب با ذره بینی به دنبال خواسته هایشان هستند.
انتخاب مردم یک خواسته و مطالبه عمومی بر اساس وعده های آن منتخب است؛ هر چه درصد مشارکت مردمی بر اساس آن وعده ها به آن نامزد انتخاباتی بیشتر باشد، نشان از جدی بودن آن خواسته ها از سوی مردم می دهد.
همانقدر که این جدیت باعث مشارکت و اعتماد به سران کشور است به همان اندازه بی توجهی به آن می تواند مردم را ناامید کند. مشارکت مردم ایران و اعتماد به جمهوری اسلامی با تمام تحریک های دشمن برای ناامیدی و با وجود مشکلات داخلی پیوسته پرشور بوده است و این بار نیز در ۲۸ خرداد با حضور در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره از انتخابات شهر و روستا نیز برگ دیگری از تاریخ ایران و مشارکتی برای تصمیم یک عمر چهار ساله رقم می خورد.
اولین رای لبریز از غرور و افتخار است
یک نوجوان رای اولی سمنان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: رای دادن، به ویژه تازگی اولین رای، احساسی لبریز از غرور و افتخار دارد زیرا به این معنای بزرگ شدن است. یعنی به قدری بزرگ شدهایم که میتوانیم در سرنوشت کشورمان سهیم باشیم.
هستی دوست محمدی افزود: رای دادن یک حق است و با استفاده از این حق، میتوانیم قسمتی از مسئولیت خود در قبال آینده این مرز و بوم را انجام دهیم.
این نوجوان رای اولی ابراز داشت: در نظام جمهوری اسلامی تمامی افراد، حتی کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند حق انتقاد و بیان نظرات خود را دارند اما با رای دادن میتوان با اعتماد به نفس بیشتری نسبت به عملکرد دولت و مسئولین انتقاد و خواستههای خود را مطالبه کرد.
وی در پایان افزود: رسانههای معاند از اتحاد و همدلی مردم ایران هراس دارند بنابراین در تلاشند با ناامید کردن مردم مشارکت را به حداقل برسانند و جمهوریت نظام را زیر سوال ببرند اما مردم به ویژه جوانان با مشارکت قابل توجه خود این اجازه را نمیدهند.
رئیس جمهور آینده اعتماد ملت به خود را پاسخ گوید
بانوی مسنی بعد از انداختن برگه رای خود در صندوق، به خبرنگار ایرنا گفت: من به عنوان یک ایرانی موظف هستم نقش خود را در آینده این مرز و بوم ایفا کنم و با حضورم پای صندوقهای رای به وظیفه خود عمل کردم.
خانم همتی افزود: از رئیس جمهور آینده انتظار میرود با اتکا به خداباوری و انسانیت، اعتماد ملت به خود را پاسخ گوید و خواسته مردم و مصلحت کشور را همواره در اولویت قرار دهد.
این بانوی مسن بیان کرد: رئیس جمهور باید به دور از حزب گرایی دغدغههای مردم، به ویژه جوانان را مدنظر داشته باشد و برای حل مشکلاتی نظیر اشتغال، مسکن و ازدواج جوانان چاره اندیشی کند.
با مشارکت در انتخابات نقشه دشمنان نقش بر آب میشود
مردی میانسال نیز از میان صف رای به خبرنگار ایرنا گفت: رای میدهم چون به گفته مقام معظم رهبری، حتی یک رای در محافظت از جمهوریت نظام اثرگذار است.
حمید خیرخواهان افزود: در دورههای گذشته میگفتیم هر برگه رای خاری است به چشم دشمن؛ این بار میگوییم هر یک برگ رای ما تیر خلاصی است در قلب هرکس که خواستار نابودی آزادی و عزت مردم ایران است.
این شهروند سمنانی گفت: دشمنان حتما میدانند مشارکت ما در انتخابات چه اثرات مثبتی دارد که اینگونه بیتابانه در پی ناامیدکردن و نارضایتی مردم هستند اما با حضورمان نقشههایشان نقش بر آب میشود.
وی بیان کرد: امید است رئیس جمهور آینده با اتکا به آرای مردم به تمامی وعدهای خود جامه عمل بپوشاند.
پشتوانه رئیس جمهور برای مدیریت کشور مشارکت بالاست
زنی جوان در حال رای دادن به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اینکه ایرانی هستم و میخواهم در سربلندی کشورم نقش داشته باشم و از ولایت فقیه پشتیبانی کنم، در انتخابات شرکت میکنم.
فاطمه عبدوس افزود: دشمن میخواهد با ناامید کردن مردم و کاهش مشارکت در انتخابات ثابت کند که روحیه مردم ضعیف است و مردم انقلاب را نمیخواهند اما ما با حضورمان درانتخابات چنین اجازهای نمیدهیم.
این بانوی جوان گفت: وقتی رئیس جمهور با مشارکت بالای مردم انتخاب شود، با قوت قلب بیشتری برای اداره کشور تلاش میکند و قطعا مردم با بهترین انتخاب، فردی لایق را انتخاب میکنند.
در استان سمنان برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، تعداد ۵۱۹ هزار و ۵۴۰ نفر واجد شرایط رای دادن وجود دارد که از این تعداد ۲۶۲ هزار و ۸۱۷ نفر مرد و ۲۵۶ هزار ۷۲۳ نفر زن هستند.
۷۷۹ شعبه اخذ رای در استان سمنان برای انتخابات ٢٨ خرداد پیشبینی شده که شامل ۴٨٢ شعبه در شهرها و ٢٩۶ شعبه در روستاها میشود.
نظر شما