ناصر نبیزاده روز دوشنبه در آیین اختتامیه پویش جلوههای فرهنگی خراسان جنوبی افزود: این پویش اولین گام برای تولید محتوای اصولی و ارزشمند متناسب با زیستبوم فرهنگی استان یا بازسازی تولیدات موجود است.
وی گفت: رویدادهای فرهنگی، هنری و رسانهای موضوعی مهم در جریان تولید و مصرف حوزه فرهنگ کشور هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی اظهار داشت: پویشهای تولید محتوا نیز در این مسیر بسیار مهم بوده و مباحث فرهنگی را بومیسازی میکنند و تاثیر عمیقی در فرهنگ عمومی جامعه دارند.
وی افزود: امروز فضای مجازی بخش زیادی از زندگی ما را فرا گرفته و تبیین برنامههای شایسته برای استفاده از این ظرفیت به صورت استانی، منطقهای، ملی و بینالمللی ضروری است.
نبیزاده گفت: شیوع ویروس کرونا نیز موجب شد اثرگذاری کار در این فضا و اهمیت آن، ملموس شود.
وی با اشاره به اینکه در فضاهای فرهنگی پویشهای متعددی توسط مردم راهاندازی شده است تصریح کرد: ایجاد پویشها براساس اهداف مشخص و جریانسازی فرهنگی توسط نهادهای دولتی چندان پررنگ نبوده و جا برای کار در این بستر بسیار است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان خراسان جنوبی افزود: در همین راستا پویش جلوههای فرهنگی و اجتماعی استانها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف تصویرسازی نشاط و شادی مثبت در آداب و سنن استانها طرحریزی شد.
وی گفت: پویش جلوههای فرهنگی خراسان جنوبی از سال گذشته با هشتگ "این فرهنگ ماست" آغاز شد و تمرکز این پویش بر فرهنگ اصیل بومی و تولید محتوای اصولی و ارزشمند متناسب با زیست بوم فرهنگی خراسان جنوبی بود.
نبیزاده با تاکید بر اینکه پویش جلوههای فرهنگی استان اولین گام در راستای تولید محتوای بومی است افزود: مطمئنا با انجام آسیبشناسیها، مراحل بعدی گامهایی موثرتر و عمیقتر خواهد بود.
همزمان با برگزاری آیین اختتامیه پویش فرهنگی و اجتماعی خراسان جنوبی، برگزیدگان نیز معرفی شدند.
هزار و ۸۵ اثر برای شرکت در پویش فرهنگی و اجتماعی خراسان جنوبی به دبیرخانه ارسال شد که از بین این آثار ۲۰۰ عکس، ۲۵ عکس نوشته، ۱۰۰ فیلم و ۲۵۰ پوستر برای مرحله داوری انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت.
براساس بیانیه هیات داوران متشکل از محمدرضا بیدختی، رضا خالدی و کاظم ایمانطلب، برگزیدگان این پویش در ۲ بخش تخصصی و مردمی معرفی شدند.
نظر شما