به گزارش ایرنا؛ «مجید یزدانپناه» روز سهشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه در سرسرای شهدای دولت استانداری با اشاره به تاثیر مثبت خانهدار شدن فرهنگیان در روند فعالیت آنان، افزود: بر اساس هماهنگی های انجام شده تا کنون ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات بانک ملی برای استفاده فرهنگیان استان کرمانشاه در طرح اقدام ملی مسکن در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: فضاهای بدون استفاده آموزش و پرورش در سطح استان که می توان از آنها به منظور خانه دار کردن فرهنگیان استفاده کرد شناسایی شده که در قالب طرح اقدام ملی مسکن در اختیار راه و شهرسازی قرار می گیرد.
یزدانپناه اظهار داشت: تاکنون به منظور استفاده از این طرح ۶ هزار و ۹۹۷ نفر در کرمانشاه نام نویسی کرده اند که از این تعداد هزار و ۷۷۶ نفر برای استفاده از طرح تایید شده اند.
کمبود زمین برای مسکن فرهنگیان
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه نیز در این نشست به مشکل کمبود زمین برای ساخت مسکن فرهنگیان اشاره کرد و اظهار داشت: در مرکز استان مشکلی برای تامین زمین برای مسکن فرهنگیان نداریم اما در دیگر شهرستان ها با مشکل روبه رو هستیم.
«مسعود شریفی» با اشاره به الحاق ۳۴۰ هکتار از زمین های منابع طبیعی به شهر کرمانشاه گفت: ۸۰۰ نفر از فرهنگیان متقاضی طرح اقدام ملی مسکن در شهر کرمانشاه ساکن هستند که زمین مناسب برای خانه آنها تامین می شود.
وی افزود: ۸۰ نفر دیگر نیز در شهرستان صحنه هستند که آنان را برای استفاده از طرح اقدام ملی مسکن به بنیاد مسکن معرفی کردیم.
۱۰هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط طرح اقدام ملی مسکن در استان هستند
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه پیش از این از اختصاص زمین مورد نیاز برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن در استان خبر داد و گفت: برای اسکان هفت هزار و ۵۰۰ نفر از ثبتنام کنندگان این طرح بیش از ۸۰ هکتار زمین خالص مسکونی در سراسر استان تعریف شده است.
شریفی افزود: ثبت نام طرح در سه مرحله از ماههای آذر، بهمن و اسفند سال ۹۸ انجام شد که در آن ۴۰ هزار و ۸۰۰ نفر اعلام آمادگی کردند.
او گفت: پس از بررسیهای لازم از این تعداد ۱۰هزار و ۵۰۰ نفر به عنوان واجد شرایط نهایی معرفی شدند که ۶ هزار و ۶۷۰ نفر در شهر کرمانشاه و باقی در سایر شهرستان ها سکونت دارند.
شریفی توضیح داد: تعداد پروژه های طرح اقدام ملی مسکن در استان کرمانشاه در مجموع ۱۹ پروژه است که عملیات اجرایی ۹ پروژه آغاز شده و باقی پروژه ها در مرحله طراحی بوده که بزودی وارد فاز اجرایی خواهند شد.
وی توضیح داد: در استان کرمانشاه این طرح در شهرهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب، پاوه، تازه آباد، جوانرود، روانسر، سنقر، صحنه، قصرشیرین، کنگاور و گیلانغرب اجرا می شود و سهمیهای برای سایر شهرها در نظر گرفته نشده است.
او تصریح کرد: در طرح اقدام ملی مسکن، پروژه های تولید مسکن در قالب مشارکتی، واگذاری اراضی به متقاضیان، تکمیل واحدهای نیمه تمام و استفاده از تسهیلات بانکی و توجه به بافت های ناکارآمد از طریق بسته های حمایتی مدنظر است.
استاندار دستور رسیدگی داد
استاندار کرمانشاه نیز در این نشست از طرح خانه دار کردن فرهنگیان استقبال کرد و اظهار داشت: اداره کل راه و شهرسازی بررسی های لازم را انجام دهد تا از ظرفیت های موجود برای تامین مسکن فرهنگیان بهره بگیریم.
«هوشنگ بازوند» افزود: با توجه به اینکه امکان افزایش تقاضای فرهنگیان استان برای استفاده از طرح وجود دارد، باید پیش بینی های لازم برای پاسخگویی به نیاز آنها انجام شود.
وی تصریح کرد: تمام مدیران مربوطه باید تلاش خود را به کارگیرند تا تکلیف زمین مورد نیاز فرهنگیان کرمانشاه تا پایان امر دولت تعیین و تکلیف شود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۳۰ هزار دانش آموز و ۲۶هزار فرهنگی دارد.
نظر شما