حجت الاسلام احمد رضایی روز سهشنبه در نشست خبری به مناسبت اول تیر سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی و روز تبلیغ و اطلاعرسانی دینی افزود: در حال حاضر با نگاه گفتمانی در سازمان پیش میرویم که در ذیل آن جهتدهی به اقدامات با محوریت امید و باور به توان مردم در حال انجام است.
وی اظهار داشت: مردم باید به خودباوری برسند، همچنین باید به جای تکیه بر بیگانگان، تکیه بر خدا و خود داشته باشند چون حکومت دینی و اسلامی هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: توجه ویژه به رسانه در تمامی فعالیتهای سازمان و بهرهمندی گسترده از کارکردهای گفتمانسازی رسانه از دیگر برنامهها است که در این زمینه فعالیتهایی شروع شده است.
وی با تاکید بر توجه ویژه به بُعد نوین تبلیغ افزود: اگرچه هیچ رسانهای جای منبر را نخواهد گرفت اما امروز شرایط مخاطبان جامعه متفاوت است و اگر از ظرفیت تبلیغی نوین جامعه استفاده نکنیم عقب خواهیم ماند.
حجت الاسلام رضایی گفت: طرح "مهرواره محله همدل" با هدف ایجاد امید و مشارکت اجتماعی از طریق حل مسالههای محلی، طراحی و از ماه مبارک رمضان آغاز شد و تقویت هویت محله و مسجد و ارتباط بخشی میان آنها، تثبیت جایگاه امام محله به عنوان محور حرکت و تحول اجتماعی از جمله برنامهای آن است.
وی بیان کرد: هزار و ۸۰۴ مساله و چالش در طرح مهرواره محله همدل با محوریت مساجد در محلات استان شناسایی و احصا شده و پای کار آوردن مردم برای حل مسائل پیرامونی از جمله راهبردهای اصلی این طرح است به این شکل که مسایل و مشکلات محل توسط مردم شناسایی و مطرح میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: تمامی شهرستانهای استان در این طرح مشارکت داشتند و عمده مسایل احصا شده مربوط به حوزه فرهنگی و اجتماعی بوده است.
وی افزود: طرح مهرواره محله همدل در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری برگزار میشود و در اختتامیه جشنواره برای برگزیده ملی ۲۰۰ میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است.
حجت الاسلام رضایی گفت: یکی دیگر از سیاستهای سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه گفتمانسازی، گسترش مخاطبان و ارتباط اثربخش با مخاطبان از طریق تمرکز بر حوزه بانوان است زیرا ۵۰ درصد جامعه را بانوان تشکیل میدهند که میتوانند نقش بسیار مهم و اساسی ایفا کنند.
وی عنوان کرد: امسال همچنین سیاستهای کلی و کلان ناظر بر نقشهای زیرساختی را دنبال میکنیم چراکه در هر فعالیتی برای موفقیت باید زیرساختهای سختافزاری و نرمافزاری فراهم باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی افزود: در این بخش شبکهسازی را در دستور کار داریم چراکه بدون شک برکت شبکهسازی این خواهد بود که از جزیرهای عمل کردن فاصله خواهیم گرفت.
وی تقویت حلقههای میانی برای شکلگیری جبهه فرهنگی را از دیگر برنامهها برشمرد و بیان کرد: این حلقهها به نحو عام و خاص برای حوزه بانوان باید شکل بگیرد.
حجت الاسلام رضایی گفت: تمرکز روی رصد و استقرار نظام تحلیل وضعیت فرهنگی از دیگر برنامهها است و اتاق وضعیت در تمامی شهرستانها تشکیل میشود که تمامی فعالیتهای حوزه فرهنگی استان را رصد میکند و براساس خروجیها در زیستبوم فرهنگی برنامهریزی خواهیم کرد.
وی افزود: امسال مساجد محلهمحور و محلههای مسجد محور در اولویت کاری تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی قرار دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: ستاد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی از اسفند ۹۹ تشکیل شد و قرارگاه رسانه و فضای مجازی در همه شهرستانها نیز شکل گرفته که مسئولیت قرارگاهها با ائمه جمعه مشخص شده است.
وی اظهار داشت: به عنوان دبیر ستاد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی معتقدیم تاکنون این دستاوردها به درستی برای مردم به ویژه نسل جوان که دوران قبل از انقلاب را درک نکردهاند، تبیین نشده است.
حجت الاسلام رضایی با تاکید بر اینکه حرکت سازمان تبلیغات اسلامی به سمت فعالیتهای کیفی و محتوایی است افزود: تلاش میشود کار دلی صورت بگیرد و فعالیتها کیفی باشد که لازمه این مهم تقویت شبکه امامت بود.
وی گفت: در همین راستا سامانه مبشران در استان راهاندازی شد که به خصوص در زمینه تقویت و گسترش شبکه امامت تحت عنوان امام محله و امام روستا از نظر محتواهای عمومی و مناسبتی اقدام میشود.
وی با اشاره به فعالیت هزار و ۹۸۳ مسجد در خراسان جنوبی گفت: همچنین هزار و ۳۲۰ هیات مذهبی، ۹۱ کانون فرهنگی تبلیغی، ۳۰ موسسه فرهنگی قرآن و عترت، ۶۰ خانه قرآن شهری و ۱۷۰ خانه قرآن روستایی و مناطق محروم زیر پوشش سازمان تبلیغات اسلامی در استان فعالیت دارند.
نظر شما