سفیر مجارستان در ایران:ورزش فرصت خوبی برای تعامل میان دو کشور است

تهران- ایرنا- سفیر مجارستان در ایران گفت: ورزش همواره زمینه‌ای برای تعامل و همکاری بین کشورها مطرح بوده و اطمینان دارم اتفاقات خوبی میان دو کشور ایران و مجارستان روی خواهد داد.

«زولتان وارگا هاسونیچ» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تصریح کرد: ۲ سال است که سفیر مجارستان در ایران هستم و در این مدت مردم ایران را مردمی خوب و علاقه‌مند به ورزش دیدم. قبل از مساله کرونا تعداد توریست‌هایی که میان دو کشور جابجا شد نشان از ارتباط خوب ایران و مجارستان کشور داشت و بدون شک پس از تمام شدن این مساله دوباره شاهد تعامل مناسب دو کشور در این زمینه خواهیم بود. 

وی ادامه داد: امروز یک اتفاق دیگر در ورزش ایران و مجارستان روی داد که دو کشور را به هم نزدیک‌تر کرده است. رشته ورزشی تکبال از مجارستان شروع شد و ما به خود افتخار می کنیم که این ورزش از کشور ما ابداع شده و امروز در همه جهان علاقه‌مندان بسیاری دارد. در مراسم رونمایی از این رشته فیلمی از موفقیت‌های ورزشکاران ایران به نمایش درآمد که برای من بسیار جالب بود و یاد ورزشکاران مجارستانی افتادم. ما در برخی از رشته‌های ورزشی مانند وزنه‌برداری، کشتی و واترپلو توانایی‌های بالایی داریم. این یک لحظه مهم و تاریخی در روابط دو کشور است، ورزش همیشه زمینه‌ای برای همکاری و تعامل میان کشورها بوده و من مطمئن هستم در آینده اتفاق‌های خوبی میان دو کشور ایران و مجارستان رخ خواهد داد.

سفیر مجارستان گفت: در حال حاضر تیم تیراندازی ایران برای آماده‌سازی جهت حضور در المپیک در مجارستان حضور دارد و تیم ملی تنیس روی میز نیز قرار است به زودی راهی مجارستان شود. این‌ها زمینه تعامل و همکاری میان دو کشور است و باید به آن توجه کرد.

زولتان وارگا هاسونیچ در خصوص جام ملت های اروپا و عملکرد تیم مجارستان در این بازی ها نیز گفت: به تیم ملی فوتبال کشورم افتخار می‌کنم. ما در برابر فرانسه و آلمان بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و این تیم های قدرتمند را متوقف کردیم اما در فوتبال گل‌ها حرف می‌زنند و این گل‌ها هستند که نشان می‌دهند کدام تیم‌ها می‌توانند راهی مراحل بعدی شوند.

تکبال رشته‌ای از خانواده فوتبال است که با توپ فوتبال در سالن ورزشی، زمین ساحلی، چمن مصنوعی و طبیعی انجام می‌شود.  هیچ ارتباط بدنی بین بازیکنان وجود ندارد و طبق قوانین رسمی آن، لمس بدن بازیکنان با تجهیزات خطا است، در نتیجه خطر آسیب‌دیدگی در این رشته بسیار کم است.

تکبال پس از سال‌ها محاسبات ریاضی و فیزیکی و آزمایشهای تجربی با رویکرد علمی توسعه یافته است. تمام عناصر تکبال به شکلی طراحی شده بودند که توپ همیشه برای بازیکنان در جریان باشد. این چرخش‌های توپ بازیکنان را مجبور می کند هر ۲-۳ ثانیه توپ را کنترل و لمس کنند. در نتیجه تعداد بسیار زیادی لمس توسط بازیکنان در مدت زمان بسیار کوتاهی انجام می شود.

مسابقات رسمی تکبال بصورت یک، دو یا سه نفره با بازی روی یک میز خمیده که مخصوص این رشته طراحی شده انجام می‌شود که بازیکنان با حداکثر ۳ضربه به توپ با هر بخشی از بدن خود به جز دست باید آن را به منطقه حریف هدایت کنند، به طوری که یا در زمین حریف اصابت کند و امتیاز کسب شود یا حریف رالی را ادامه دهد.

فدراسیون بین‌المللی تکبال (FITEQ) در سال ۲۰۱۷ در لوزان سوئیس و با حضور ۳۱ کشور عضو از چهار قاره تشکیل شده است و در حال حاضر ۵۷ عضو دائمی و درحال ثبت از پنج قاره دارد. دفتر مرکزی تکبال در شهر بوداپست مجارستان واقع شده است.

این رشته هفته گذشته با حضور نماینده فدراسیون جهانی و با حضور مسوولان ورزش در کشورمان رونمایی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha