مهدی ابن نصیر، روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امکان استقرار این تجهیزات در بیمارستان شهید رجایی داران، به همت نماینده قبلی مجلس و رییس سابق بیمارستان از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی وزرات بهداشت جذب شده بود.
وی افزود: سپس در بهمن ماه ۹۸، هزینه های این تجهیزات را با پرداخت ۱۲۵ میلیون تومان با دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تامین کردیم، ۱۲۵ میلیون تومان دیگر نیز از طریق هیئت امنای ارزی پرداخت شد.
به گفته وی قیمت روز دستگاه آندوسکوپی ۴ میلیارد تومان است و چنانچه اکنون قصد خرید آن را داشتیم امکان پذیر نبود.
ابن نصیر با اشاره به ممنوعیت راه اندازی این بخش به دلیل شیوع کرونا، اضافه کرد: دستگاه ها قبلا خریداری شده بود و بتازگی با توجه به شرایط مناسب فعلی نصب شدند.
رییس بیمارستان شهید رجایی داران افزود: برای آغاز بکار و پذیرش بیماران به دنبال جذب نیروی فوق تخصص گوارش، همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز دیگر مانند سیستم رایانه، پرینتر رنگی و کپچرها هستیم وتلاش می کنیم با تامین بودجه ، تا یک ماه دیگر این اتفاق بیفتد.
به گفته وی هزینه انجام آندوسکوپی و کلونوسکوپی در مراکز خصوصی پنج برابر بیمارستان های دولتی است، از این رو راه اندازی این بخش ها علاوه بر سهولت دسترسی تاثیر زیادی در کمک به اقتصاد بیماران خواهد داشت.
رییس بیمارستان شهید رجایی داران، از کسب رتبه نخست این بیمارستان در اعتبار بخشی خبر داد و افزود: اعتباربخشی فرایندی است که در آن سنجه هایی مانند ایمنی بیمار، ایمنی پرسنل، هزینه های پرسنلی، عملکرد و کیفیت خدمات بیمارستانی در بخش های مختلف بهداشت محیط، تجهیزات پزشکی، بهداشت حرفه ای و مدیریت اندازه گیری و امتیاز دهی می شود.
وی کسب این موفقیت را نتیجه کارتیمی واحدهای درمانی، تشخیصی، اداری، پشتیبانی، خدماتی و مدیریتی این مرکز دانست و افزود: اعتباربخشی هر ۲ سال یکبار ازسوی تیم های استان اصفهان همچنین گروه هایی از شهرها و استان های دیگر برای راستی آزمایی در هر بیمارستانی انجام و بر اساس سنجه های مشخص، سطح خدمات به بیماران ارزیابی می شود.
ابن نصیر با بیان اینکه کسب این رتبه به معنای نبود کاستی ها و نقص ها نیست، افزود: این موفقیت به آن معناست که خدمات دهی به بیماران نسبت به قبل بهتر شده و یک گام جلوتر رفته ایم که با توجه به شدت شیوع کرونا کاربسیار سختی بود و هیچ گونه ارفاقی در ارزیابی سنجه ها صورت نگرفت، امیدواریم با نقدهای سازنده کاستی ها و کمبودها را شناسایی و در رفع آنها اقدام کنیم.
وی افزایش۵۰ درصدی سهم بیمه ها به بیمارستان و امکان خدمات دهی بهتر را از مزایای کسب این رتبه عنوان کرد.
ابن نصیر به شرایط سخت و طاقت فرسای موج چهارم کرونا در منطقه اشاره و بیان کرد: تنها بیمارستان در استان بودیم که با وجود کمبود امکانات با تلاش پرسنل توانستیم در یک شب ظرفیت تخت ها را دو برابر کنیم، و در مدت سه روز تعداد بیماران کرونا از پنج به ۱۲۰ رسید، که اگر این کار انجام نمی شد باید در آن شرایط دشوار و بحرانی از محوطه بیمارستان جنازه بیماران کرونایی را جمع می کردیم.
رییس بیمارستان شهید رجایی داران، رعایت دستورالعمل های بهداشتی را همچنان ضروری دانست و افزود: پیش بینی می شود در مرداد ماه با موج جدید کرونا( هندی) روبه رو شویم.
ابن نصیر ارسال کمک های مردمی در بحران موج چهارم به بیمارستان شهید رجایی داران را شگفت آور توصیف کرد و افزود: کمک رسانه ها و اجرای پویش های مختلف، سیل عظیم کمک های مردم و خیران را روانه این بیمارستان کرد، به طوری که حتی توانستیم پس از ۶۰ سال تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل و آشپزخانه را هم فراهم کنیم.
وی افزود: امیدواریم مردم نیکواندیش منطقه، خیران و مسئولان همچنان بیمارستان را یاری کنند.
کلونوسکوپی یکی از پرکاربردترین دستگاهها برای تشخیص بیماریهای گوارشی است که برای بررسی و تشخیص بیماریها و مشکلات رودهها استفاده میشود.
آندوسکوپی روشی است که پزشک میتواند به کمک آندوسکوپ اعضا داخلی بدن را مورد معاینه قرار دهد، که دقیقترین ،پیشرفتهترین و رایجترین روش معاینه اعضای داخلی بدن است.
بیمارستان شهید رجایی داران (بخش مرکزی فریدن)، با قدمتی بیش از ۴۰ سال بیمارستان سطح ۲ ارجاع غرب استان است، میانگین مراجعه سالانه به اورژانس بیمارستان سالانه بالای سی هزار نفر است.
فریدن با ۲ شهر داران و دامنه، ۲۸ روستا و جمعیت بیش از ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب استان واقع است.
نظر شما