به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود قاسمی در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت بحران شهرستان ضوانشهر که با هدف مقابله با بحران خشکسالی تشکیل شد، افزود: رضوانشهر در آخرین نقطه آبی سد سفید رود واقع شده است و کشاورزان زحمتکش این شهرستان نیازمند کمک و یاری همه دستگاه ها هستند.
رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران رضوانشهر ادامه داد: هم اکنون برای مقابله با بحران خشکسالی اقداماتی در سطح این شهرستان انجام شده است که شامل تعمیر و بازسازی ۶۰ حلقه چاه عمیق می شود.
وی همچنین گفت: تجهیز و راه اندازی و برق رسانی چهارحلقه چاه عمیق در روستاهای سنگده، کیش خاله، رینج محله و آلان و بکارگیری چاه های عمیق کوهستان بالا و الله بخش محله از دیگر اقدامات ضروری در این مناطق می باشد.
قاسمی با بیان این مطلب که جلوگیری از هر گونه هرج و مرج برای مدیریت صحیح آب امری ضروری است گفت: جمع آوری موتور پمپ های غیرمجاز در مسیر کانال اصلی فومن به رضوانشهر و آبگیری آببندان ها که در مواقع بحرانی بتوانیم بخشی از مشکل کمبود آب زراعی را برطرف نمائیم جزء اقدامات پیشگیرانه در مدیریت بحران شهرستان می باشد.
فرماندار رضوانشهر با اشاره به کمبود آب مطمئن زراعی در این شهرستان افزود: از مدیرعامل آب منطقه ای نسبت به افزایش مدت زمان سهمیه آب به منظور رفع خطر کم آبی اهتمام درخواست همکاری ویژه داریم تا از هرگونه خسارت و حادثه احتمالی پیشگیری شود.
قاسمی گفت: گذر از بحران کم آبی کشاورزی، نیازمند مدیریت جهادی است که چنین اراده ای با روحیه جهادی در بین مردم و مسئولین محقق خواهد شد.
شهرستان رضوانشهر با حدود ۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲۰ روستا در ۷۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان و در آخرین نقطه آبی سد منجیل و کانال فومنات واقع شده است و دارای بیش از ۱۰ هزار هکتار شالیزار می باشد که فقط سه هزار هکتار از این میزان تحت پوشش کانال فرمنات و بقیه از طریق سر دهنه های سنتی و رود خانه ها آب دهی می شوند.
نظر شما