۶ تیر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱
کد خبرنگار: 1210
کد خبر: 84383379
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وزیر علوم: توجه به علوم پایه زمینه‌ساز توسعه کشور است

تهران-ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: توجه به علوم پایه و بنیادی، زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور است و رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره به آن توصیه موکد می‌کنند.

به گزارش روز یکشنبه وزارت علوم، اولین نشست شورای سیاست‌گذاری سال جهانی بزرگداشت علوم پایه با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس این شورا، غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و نایب رییس این شورا، سعداله نصیری قیداری رییس دانشگاه شهید بهشتی و دبیر این شورا  همچنین سایر اعضا به منظور برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای برگزاری آیین سال جهانی بزرگداشت علوم پایه (۲۰۲۲ میلادی) برگزار شد.

بر اساس مصوبه سازمان علمی و فرهنگی یونسکو، سال ۲۰۲۲ میلادی به عنوان سال جهانی بزرگداشت علوم پایه نامگذاری شده است که هدف از آن توجه جهانی به علوم پایه به عنوان مبنای توسعه و پیشرفت در کشورها است و تاکنون ۱۳ نهاد در دنیا به بزرگداشت این رویداد پیوسته‌اند.

وزیر علوم در این نشست با یادآوری اهمیت علوم پایه دارند، اظهار داشت: توجه به علوم پایه و بنیادی، زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور است و همواره در منویات رهبر معظم انقلاب نیز به آن توصیه موکد شده است.

غلامی افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز بر اساس وظیفه ذاتی خود پرداختن و توجه ویژه به علوم پایه را بسیار مهم می‌داند و بر همین اساس از سال گذشته برنامه‌هایی در این خصوص تدوین شد که بزرگداشت آن به صورت جهانی این موضوع را به صورت مضاعف پراهمیت‌تر می‌کند.

وی انجام هماهنگی‌های لازم با نهادهای مختلف مرتبط با موضوع و نیز جلب حمایت دولت برای پشتیبانی و سهولت در اجرا را ضروری دانست و گفت: همچنین لازم است کارگروه اطلاع‌رسانی به منظور تبیین، تبلیغ اهمیت این رویداد و انعکاس دقیق برنامه‌ها، فعالیت‌ها در این زمینه تشکیل شود.

وزیر علوم همچنین به ضرورت استفاده از ظرفیت دیگر نهادها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صدا و سیما نیز در این مبحث می‌توانند بسیار کمک کننده باشند و باید همکاری آنها جلب شود.

غلامی تاکید کرد: دانشگاه‌های بزرگ و مادر در استان‌ها به عنوان یک شبکه ملی می‌توانند نقش مهمی در پیگیری برنامه‌های استانی این رویداد داشته باشند و باید از نظرت اساتید برجسته علوم پایه که در دانشگاه‌های مادر هستند نیز بهره برد.

وی با یادآوری فعالیت انجمن‌های علمی مهم و متعدد در علوم پایه اظهار داشت: باید از ظرفیت موجود در این انجمن‌ها نیز بهره‌گیری شده و با دیدگاه آینده‌نگری برنامه‌ها تدوین و تنظیم شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha