استاندار خراسان رضوی همکاری صنایع استان در تامین برق را خواستار شد

مشهد-ایرنا- استاندار خراسان رضوی با اشاره به این که قطعی برق خسارتهای گاه جبران ناپذیری به بخش صنعت وارد کرده است از صاحبان صنایع در استان خواست تا با همفکری و همکاری همه بخشهای مصرفی، سه ماهه گرم پیش رو در کشور را به خوبی پشت سر بگذارند.

محمد صادق معتمدیان عصر یکشنبه در بازدید از سه واحد تولیدی در مسیر مشهد – چناران افزود: در شرایط تحریم های ظالمانه، تولید، کار دشواری است لذا یکی از اولویتهای دولت، حمایت از تولید و مانع زدایی از آن و جهت گیری به سمت حمایت از تولید است.

وی ادامه داد: امسال به نام حمایت از تولید و مانع زدایی از مسیر رونق آن نامگذاری شده و تاکید رهبر معظم انقلاب و ارکان مختلف مدیریتی کشور حمایت از این بخش است و کشور هم در شرایط سخت و پیچیده ای قرار دارد و تاکنون حتی در دوران هشت سال دفاع مقدس چنین تحریم های ظالمانه ای را تجربه نکرده است.

استاندار خراسان رضوی گفت: اگر سیاستهای اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب نبود به طور قطع بخش تولید با چالشهایی جدی مواجه شده بود لذا برای تدوام حمایت از تولید باید از ارایه شعارها و حمایتهای غیرعملی خودداری کرد و حضور مدیران در میدان باشد تا بتوان گرهی از مشکلات بخش تولید باز کرد و همه ظرفیتها را برای مانع زدایی از تولید به خدمت گرفت.

معتمدیان افزود: در بازدیدهایی که از نزدیک طی چندین هفته گذشته از واحدهای تولیدی خراسان رضوی انجام شده است چند مشکل شامل کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، بیمه تامین اجتماعی و معوقات مالیاتی و اخیرا نیز قطعی برق بین همه آنها مشترک بوده است.

وی ادامه داد: قطعی برق در چند هفته اخیر باعث بروز مشکل در بخشهای خانگی، صنعتی و کشاورزی شده است که علت آن گرمای زودرس، کاهش نزولات جوی و کاهش تولید نیروگاه های برق‌آبی است و در این شرایط تلاش شده است که با نظارت و کنترل بیشتر، کمترین آسیب از محل قطعی برق به مشترکان وارد شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: در حوزه خانگی با ارایه آموزشها برای تعدیل مصرف و در حوزه صنعتی و کشاورزی با ارایه برنامه منظم و آگاهی دادن به سرمایه گذاران مبنی بر تاریخ دقیق قطعی و جلب همکاری آنان تلاش شده است که کمبود برق را بتوان در خراسان رضوی مدیریت کرد.

معتمدیان افزود: به منظور جبران کمبود برق اخیرا برق از کشور ترکمنستان وارد استان شده است و از محل راه انداختن ژنراتورها و دیزل ها و فعال کردن برخی از محلهای تولید برق موفق به افزودن ۳۰۰ مگاوات برق به میزان برق تولیدی خراسان رضوی شدیم.

وی با اشاره به تشدید برخورد با دستگاه های استخراج رمزارز در خراسان رضوی ادامه داد: براساس مصوبه دولت، دستگاه های ماینر نباید تا پایان شهریور ماه امسال در کل کشور فعالیت داشته باشند تا بتوان از این طریق کمبود تولید برق را طی ۲ ماهه پیش رو جبران کرد.

استاندار خراسان رضوی گفت: در صورتی که نتوان مصرف برق در شبکه را مدیریت کرد، قطع کلی شبکه برق در خراسان رضوی خسارتهای جبران ناپذیری دارد لذا چاره ای جز تعدیل مصرف برق وجود ندارد و باید در این زمینه تلاش کرد.

معتمدیان اظهار امیدواری کرد با وارد مدار شدن نیروگاه بوشهر در روزهای آینده و اضافه شدن هزار مگاوات برق به شبکه، قدری به تولید برق کمک شود و بتوان کمترین خاموشی ها را اعمال کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار خراسان رضوی امروز از یک شرکت تولید لعاب دیدن کرد که این شرکت انواع لعابهای سرامیک، فلز، رنگدانه های سرامیک، انواع لعابهای چاپ شیشه به میزان ۱۸ تا ۲۰ هزار تن در ماه تولید می کرد که برای راه اندازی آن هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده بود و برای ۱۲۷ نفر شغل ایجاد کرده بود.

این شرکت بدهی ارزی به بانک ملت داشت که در این نشست مقرر شد طی ارسال نامه ای به معاون بانک مرکزی موضوع مزبور تشریح و درخواست مساعدت در این زمینه شود.

واحد دومی که معتمدیان از آن بازدید کرد یک شرکت تولید کاشی بود که کاشی کف و دیوار و نما را به میزان پنج میلیون مترمربع در ماه تولید می کرد، این واحد تولیدی با سرمایه گذاری بخش خصوصی به میزان 2 هزار میلیارد ریال راه اندازی شده و برای ۳۷۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده بود و بخشی از محصولات این واحد به کشورهای همسایه و آسیای میانه صادر می شد.

این شرکت کاشی بر اثر قطعی برق دچار مشکل شدید شده بود به طوری که کوره های موجود در این کارخانه با هر قطعی دچار خسارت شده و تولید را با مشکل مواجه می کرد و درخواست این کارخانه مساعدت شرکت برق برای به حداقل رساندن خاموشی ها بود.

واحد سومی که استاندار خراسان رضوی از آن بازدید کرد یک شرکت تولیدکننده نخ و پتو و الیاف رنگی بود که در سال ۱۳۹۷ با سرمایه گذاری بخش خصوصی راه اندازی شده بود و ۲ هزار تن نخ و ۲ هزار و ۲۶۲ تن پولیش و هزار و ۶۰۰ تن الیاف رنگی و ۱۲۰ هزار تخته پتو در ماه تولید می کرد و برای ۱۸۰ نفر اشتغال ایجاد کرده بود.

این شرکت افزایش سهم آب و برق و اختصاص زمین برای اجرای طرح توسعه خود را خواستار بود که مقرر شد پروانه آب و مجوز کف شکنی چاه برای این واحد صادر شود و آب به هر میزان که نیاز داشته باشد در اختیار آن قرار گیرد همچنین براساس مصوبه شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز مقرر شد زمین لازم برای اجرای طرح توسعه این کارخانه با گرفتن استعلام از سازمان حفاظت محیط زیست و شرکت آب منطقه ای تامین شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha