کاظم حسین زاده رو سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرداخت تسهیلات برای فعالان صنایع دستی از طریق سامانه کارا همچنان ادامه دارد و متقاضیان پس از ثبت نام در این سامانه مراحل دریافت وام خود را پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه ۲ هزار کارگاه جدید صنایع دستی طی سال گذشته در کرمان شناسایی و حدود ۲ هزار پروانه جدید کارگاهی نیز در این بخش صادر شده است اظهار داشت: حدود ۷۰ هزار نفر در حال حاضر در بخش صنایع دستی و ۷۲ هزار نفر در بخش زیراندازها شامل فرش، گلیم، حصیر، قالی و غیره در این استان فعالیت دارند.
معاون میراث فرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تصریح کرد: آمار مشخصی از حوزه صنایع دستی با توجه به پراکنده و انفرادی بودن کارگاه ها و تولیدکنندگان صنایع دستی وجود ندارد، اما شناسایی افراد و مراکز تولید صنایع دستی برای ساماندهی همچنان ادامه دارد.
وی به ضرورت توجه به امر آموزش در بخش صنایع دستی تاکید کرد و گفت: طی تفاهمنامه هایی که ادارات، سازمان ها و نهادهای مختلف با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان دارند در سال گذشته ۶ هزار نفر آموزش های مربوط به این بخش را فرا گرفتند.
حسین زاده با بیان اینکه جای شرکت های دانش بنیان در حوزه صنایع دستی استان کرمان خالی است افزود: آمادگی لازم به منظور شکوفایی و رونق اقتصادی صنایع دستی کرمان وجود و از فعالانی که قصد ورود به این بخش را داشته باشند حمایت های تسهیلاتی و معنوی انجام خواهد شد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: به منظور توجه به برندسازی و تجاریسازی صنایع دستی برای حضور در بازارهای بین المللی و نمایشگاه های صنایع دستی سال گذشته برای نخستین مرتبه ۴۰ نفر از فعالان صنایع دستی در کارگاهی که به همین منظور تکشیل شده بود شرکت کردند.
نظر شما