یونس جاوید نسب روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این اقدام در راستای تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با هدف آماده سازی کودکان برای ورود به نظام آموزش و پرورش رسمی و عمومی کشور صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ اساسنامه آن به دستگاه های ذیربط در دستور کاری قرار گرفت،خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تعلیم و تربیت و آموزش عمومی، وظیفه ساماندهی و مدیریت یکپارچه امور تعلیم و تربیت دوره کودکی و توسعه کمی و کیفی آن را برعهده دارد.
وی بیان داشت: از تاریخ تاسیس و شروع به فعالیت رسمی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک و ابلاغ دستورالعمل ها و مقررات، تمامی مهدهای کودک، کودکستان ها، مراکز پیش دبستانی و سایر مراکزنگهداری و آموزش کودکان در بخش دولتی، غیردولتی ، عمومی و خصوصی مکلفند حداکثر ظرف مدت شش ماه وضعیت خود را با مقررات و دستورالعمل های ابلاغی سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تطبیق دهند و نسبت به دریافت مجوزهای لازم از آموزش و پرورش اقدام کنند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش البرز با بیان اینکه مطابق اساسنامه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش بینی شده که دوره کودکی به ۲ دوره اول و دوم تقسیم بندی شود، عنوان کرد: دوره اول کودکی از بدو تولد تا سه سالگی کودکان و دوره دیگر از ابتدای چهار تا ۶ سال تمام است که دوره سه سال دوم در واقع دوره پیش دبستانی محسوب می شود.
وی ادامه داد: تربیت کودکان براساس این اساسنامه به دوره اول کودکی زیر سه سال و دوره بعدی که از سه تا ۶ سال است، تقسیم میشود که این تقسیمبندی جهانی برای دوره پیش از دبستان در نظر گرفته شده است.
جاوید نسب افزود: اقدامات وزارتخانه ای در زمینه ارتقای کیفیت دوره پیشدبستانی و مهدکودکها براساس فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی تدوین و اجرایی شده است.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب با تاکید بر این که نباید به مهدکودک ها نگاه مراکز خدماتی داشت بلکه مهدکودک ها مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند، افزودند: براساس گزارش های رسیده وضعیت مهدکودک ها به هیچ وجه خوب نیست لذا این مسوولیت به آموزش و پرورش انتقال داده شد.
وی تاکید کرد: هنوزآمار دقیقی از وضعیت مهد کودک ها ی استان البرز در اختیار آموزش و پرورش قرار داده نشده است.
نظر شما