علیرضا شیخی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه یکی از این ۴ پروژه پژوهشی شامل " ارائه روش عملیاتی دقیق و سهلالاجرا برای تشخیص حصول اطمینان از قطعی کامل جریان گاز بوسیله شیرهای موجود برروی شبکه های گاز " است، گفت: این پروژه که از سوی دانشگاه علم و صنعت انجام شده نزدیک به ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته است.
وی "بومیسازی و دستیابی به دانش فنی ساعت میکروسنتور و ماژول اندازهگیری جریان گاز طبیعی با مکانیزم حرارتی بوسیله تکنولوژی MEMS " را به عنوان یکی دیگر از پروژههای پژوهشی در دست اجرای این واحد نام برد و افزود: این پروژه از مهمترین پروژههای پژوهشی در دست اجرای این واحد است که از سوی دانشگاه ارومیه در دست اجرا بوده و از ۱۰ درصد پیشرفت برخوردار است.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانغربی "طراحی و ساخت پروب مقاومت الکتریکی ER جهت پایش حفاظت کاتدیک" را به عنوان دیگر پروژه در دست اجرای واحد پژوهش شرکت گاز آذربایجانغربی نام برد و بیان کرد: این پژوهش نیز ۲۰ درصد پیشرفت داشته و از سوی دانشگاه ارومیه در حال انجام است.
وی، آخرین پروژه پژوهش فنی عقد قرارداد شده واحد پژوهش شرکت گاز آذربایجانغربی را با دانشگاه صنعتی ارومیه ذکر کرد و گفت: این پروژه با عنوان "طراحی، ساخت و تست نمونه صنعتی سیستم برش و جوشکاری علمک فولادی گاز بدون نیاز به قطع گاز از طریق سهراهی انشعاب" در حال انجام است.
شیخی همچنین با اشاره به اجرای ۲۰ پروژه اینترشیپ، از سوی این واحد تاکنون اظهار کرد: از این تعداد ۱۹ پروژه به اتمام رسیده و یک پروژه تحت عنوان "عوامل موثر در خوردگی هیترها CGS و ارائه راهکارهای جدید کنترل آن" از سوی دانشگاه صنعتی ارومیه با ۲۰ درصد پیشرفت در حال اجراست.
وی با اعلام اینکه سال ۱۳۹۲ نیز پروژهای برای خوردگی هیترها تعریف و کار شد که نتایج آن بعدها در سطح ملی تبدیل به استاندارد شد، اظهار داشت: ما نتایج آن پژوهش را در اختیار واحد بهرهبرداری قرار دادیم اما چون آن زمان استاندارد نشده بود، از آن نتایج استفاده نشد، در حالی که اگر مورد استفاده قرار میگرفت تا این حد در زمینه خوردگی هیترها مشکل به وجود نمیآمد.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانغربی همچنین با بیان اینکه تاکنون ۲۱ پایان نامه را مورد حمایت قرار دادیم که اغلب در حوزه علوم مدیریتی بوده است، افزود: از این تعداد ۱۰ پایان نامه در حال اجراست.
وی در ادامه با اعلام اینکه برای سال ۱۴۰۰ پروژه مهمی که پیگیر پروژه "طراحی و ساخت و تدوین الزامات عملکردی گرمکن ترموسیفون لوله غوطهوری برای استفاده در ایستگاههای تقلیل فشار" هستیم، افزود: تکنولوژی هیترهای موجود در ایستگاههای گاز قدیمی است و راندمان پایینی دارند اما این ترموسیفون تکنولوژی جدیدی است که در شورای پژوهش شرکت گاز مصوب شده و با صرف اعتباری به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال از سوی یک شرکت دانش بنیان در آذربایجانغربی اجرا خواهد شد که توجیهات اقتصادی لازم را دارد.
به گفته وی، تاکنون ۵۰ پروپوزال مربوط به طرحها و پروژههای پژوهشی مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
آذربایجان غربی تا پیش از دولت یازدهم، یکی از استان های کم برخوردار در حوزه گازرسانی بود ولی هم اکنون به استانی نسبتاً برخوردار تبدیل شده است.
همه این آمار و ارقام در ارتقای رفاه روستاییان و افزایش رضایتمندی آنان از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت نمود یافته است که می تواند در توسعه روستاها با محوریت مردم، بسیار مثمرثمر باشد.
هم اینک استان آذربایجانغربی با بیش از ۱۴ هزار کیلومتر شبکهگذاری گاز طبیعی بیش از یک میلیون مشترک گاز دارد و هزار و ۱۲۳ روستای آن از نعمت گاز طبیعی برخوردار است.
آذربایجانغربی به دلیل شرایط جغرافیایی کوهستانی یکی از مناطق سخت در بحث گازرسانی محسوب میشود که دولت تدبیر و امید به نحو شایسته ای خدمات خود را در تمام مناطق مختلف در این استان گسترش داده است.
نظر شما