زهره عبادتی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این کوره های به تازگی توسط گشت های مشترک بخشداری کهریزک و اداره محیط زیست شناسایی و با حکم قضایی تخریب شدند.
وی عنوان کرد: طرح برخورد با کوره های غیرمجاز طی ۲ ماه گذشته به شکل جدی آغاز شده که در مرحله اول ۳۰ کوره و مرحله دوم ۵۰ کوره با دستور قضایی تخریب شد.
عبادتی با بیان اینکه مالکان کورههای زغال سوزی ایرانی و اکثر کارگران آنها اتباع بیگانه می باشند که به صورت غیرمجاز در این منطقه شکل گرفته و فعال هستند، افزود: تعدادی از متصدیان کوره های تخریب شده نیز بازداشت و به مراجعه قضایی معرفی شدند.
این مسئول یادآور شد: کورههای غیرمجاز زغال گیری با انتشار مستقیم دود و گازهای سمی در روستاها و مناطق مسکونی جنوب پایتخت موجب آلودگی هوا در سطح این منطقه شده است.
عبادتی با اشاره به اینکه حفر کورهها در اراضی ملی و کشاورزی علاوه بر تصرف و تغییر کاربری موجب تخریب شدید محیط زیست می شود، خاطر نشان کرد: مقابله با کورههای زغال سوزی نیازمند کمک سایر دستگاهها از جمله اداره جهاد کشاورزی، منابع طبیعی نیز است.
این مسئول با بیان اینکه بازرسان اداره محیط زیست و بخشداری کهریزک کار گشت، پایش و شناسایی کانونهای آلاینده جنوب استان تهران به ویژه کورهای زغال گیری را در دستور کار خود دارند، اضافه کرد: تخریب تمامی کورهها با دستور مستقیم مراجع قضایی و همکاری فرمانداری شهرستان ری انجام گرفته است.
عبادتی تاکید کرد: عملیات پاکسازی و تخریب کورههای زغال سازی که به لحاظ ایجاد آلودگی شدید هوا و منابع آب و خاک موجبات آلودگی محیط زیست و تهدید سلامتی سکنه همجوار را فراهم می آورد با اقتدار انجام شد.
بخش کهریزک با جمعیتی در حدود ۱۶۳ هزار نفر ایرانی و اتباع از توابع شهرستان ری، از شمال به بهشت زهرا (س)، از غرب به اتوبان تهران قم، از شرق به باقر شهر و از جنوب به شهر حسن آباد فشافویه محصور و در فاصله ۱۳ کیلومتری شهرستان ری واقع شده است.
نظر شما