دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ادارات دیگر ۱۵۰ میلیارد تومان تهاتر کرد

کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سال گذشته تهاترهای بسیار خوبی در دانشگاه به نتیجه رسید و بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان با قسمت‌های مختلف از جمله بانک ها و شهرداری تهاتر انجام شد که کمک بسیار خوبی به دانشگاه بود.

به گزارش ایرنا، دکتر محمودرضا مرادی عصر شنبه در اولین جلسه هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۴۰۰  افزود: در چهار سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش های مختلف بهداشتی و درمانی صورت پذیرفت که بسیاری از آنها در سال گذشته به نتیجه رسیده است.  

وی اظهار داشت: در سه سال متوالی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در برنامه جامع عملیاتی رتبه سرآمد را به خود اختصاص داده است که از تمام همکارانی که در این زمینه فعالیت داشتند تشکر و قدردانی می نمایم.  

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با مساعدت و همکاری نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، در بودجه سال گذشته سه پژوهشکده در ردیف مستقل بودجه قرار گرفت و ردیف های بودجه ۲ پژوهشکده و یک پارک فناوری سلامت به ردیف های بودجه ای اضافه شد.

وی اضافه کرد: همچنین ۷۰ میلیارد تومان هم از سهم نمایندگان استان به مجموعه بودجه دانشگاه اضافه شد که رقم بسیار قابل توجهی برای دانشگاه علوم پزشکی محسوب می شود.

مرادی در ادامه گفت: متاسفانه مشکلات زیادی در تامین اعتبارات دانشگاه وجود دارد از جمله اینکه بیمه ها بدهی خود به دانشگاه را تنها تا دی ماه پرداخت کرده اند و درصد بسیار بالایی از  بودجه های طرح تحول سلامت که حدود ۱۷ ماه می باشد به دانشگاه پرداخت نشده است.

وی همچنین افزود: در ردیف های کرونایی نیز پرداخت قابل توجهی نداشته ایم و تنها کارانه پرستاران و پرسنل تا پایان دی ماه سال گذشته و کارانه پزشکان تا مهر ماه پرداخت شده است و این درحالی است که درآمدهای اختصاصی بیمارستان‌ها کاهش پیدا کرده و نیازمند این است که کمک هایی در این زمینه به دانشگاه انجام شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: با پیگیری های حوزه حقوقی تعدادی از املاکی که معارض داشتند به دانشگاه علوم پزشکی برگردانده شد.

وی افزود: مهمترین آنها بیمارستان سینا با مساحت ۲۰ هزار متر مربع بود که از دانشگاه آزاد پس گرفته شد،  همچنین ۲۸ هزار متر مربع زمین بیمارستان سابق سرپل ذهاب به دانشگاه برگردانده شد. علاوه بر این خوابگاه دانشجویی، داروخانه آموزشی و قسمت های دیگری بود که ارزش ریالی و اعتباری بسیار بالایی برای دانشگاه داشت.

مرادی گفت: با پیگیری حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه تجهیزات سرمایه ای سنگینی وارد استان شد و بسیاری از آنها نصب شده و در حال انجام فعالیت هستند و برخی نیز پس از آماده سازی فضای فیزیکی نصب خواهند شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: مهمترین این تجهیزات شامل سه دستگاه رادیوتراپی، دستگاه پت اسکن، دستگاه میکروترون، سی تی آنژیوگرافی، MRI سه تسلا و دستگاه آنژیوگرافی بای پلین می باشد.

وی با اشاره به اینکه در چهار سال گذشته ۵۳۷ پروژه عمرانی توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بهره برداری رسیده است، گفت: اکنون ۸۶ پروژه عمرانی در حال اجرا می باشد که از این تعداد ۵۹ پروژه تا پایان شهریور ماه به پایان خواهد رسید که البته برای اتمام برخی از این پروژه ها با کمبود بودجه مواجه هستیم.  

مرادی گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون همانند سایر استان‌ها با چهار پیک بیماری در کرمانشاه مواجه بودیم اما با تلاش های شبانه روزی همکاران و پرسنل زحمت کش بهداشتی و درمانی دانشگاه و همراهی و همکاری مستمر مجموعه مدیریتی استان در مدیریت و کنترل بیماری خوشبختانه این موج را پشت سر گذاشتیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha