محمدعلی جاوید شنبه شب در آیین افتتاح بوستان کاجستان بیرجند افزود: برای سایت پسماند شهری ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که تا پایان شهریورماه به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: در دوره پنجم شورای اسلامی شهر شرایط خاصی نه تنها بر مملکت که حتی بر دنیا به دلیل شیوع ویروس کرونا حکمفرما بود علاوه بر این در کشور تحریمهای ظالمانه نیز وجود داشت.
شهردار بیرجند با بیان اینکه در سالهای اخیر منابع درآمدی شهرداریها به شدت کاهش پیدا کرد اظهار داشت: شاید یکی از انتظاراتی که مسوولان تراز اول شهرداریها داشتند اینکه شرایط را حفظ کرده و حقوق و مزایای کارکنان شهرداریها را به موقع پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: وقتی شهرداری بیرجند را تحویل گرفتیم ۶ ماه حقوق و مزایای معوق داشتیم و ماهانه ۱۲.۵ میلیارد تومان حقوق پرداخت میکنیم.
جاوید تصریح کرد: انتظار بر این بود فضای سبز و خدمات شهری را حفظ کنیم و خیلی نگاه توسعهای وجود نداشت اما با این توصیف شرایطی ایجاد شد که به غیز از پروژههای زیادی که در چهار سال گذشته به بهرهبردارسی رسیده، از اول تیرماه تا پایان مردادماه هر هفته یک پروژه با اعتبار حداقل یک میلیارد تومان در بیرجند افتتاح خواهیم کرد.
وی یادآور شد: پروژه بوستان کاجستان با مبلغ ۳۵ میلیارد تومان، سایت پسماند شهری با هزینه کرد ۲۰ میلیارد تومان و بوستان کاظمیه با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری میرسد که با هماهنگی و همدلی در شورای اسلامی و کارکنان شهرداری این شرایط بوجود آمده است.
شهردار بیرجند گفت: در این دوره عملیات اجرایی ۱۲ بوستان در شهر بیرجند آغاز شد که تا پایان شهریورماه همه به بهرهبرداری میرسد که بالای ۹۸ درصد هزنیه آن از محل اعتبارات داخلی تامین شده است.
وی با بیان اینکه سعی کردیم این بوستانها در محلات کمتر برخوردار شهر بیرجند احداث شود اظهار داشت: از این تعداد چهار بوستان در مهرشهر، کاظیمه، انقلاب، الهیه، بند دره، پارک خطی نشاط هر کدام یک بوستان و سایت اداری دو پارک اجرا شده است.
جاوید افزود: برای اجرای پروژه فرهنگسرای شهر بیرجند از محل اعتبارات داخلی حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت و چندین پروژه دیگر تا بخش فرهنگی را کمرنگ نبینیم.
وی از پروژه میدان اجتماعات و باغ مفاخر شهر بیرجند به عنوان شاه بیت این غزل یاد کرد و یادآور شد: این پروژه حدود ۱۲ هکتار وسعت دارد که در قلب شهر بیرجند به عنوان پروژه اجتماعی، فرهنگی، تفریحی و رفاهی تا پایان شهریورماه فاز نخست آن به بهرهبرداری میرسد.
شهردار بیرجند در ارتباط با بوستان کاجستان گفت: از اداره منابع طبیعی استان بابت اینکه فضای بوستان کاجستان را در اختیار شهرداری قرار دادند قدردانی میکنیم.
وی افزود: بوستان کاجستان در روزهای نخست فضای مخوف و مخروبه بود که انواع و اقسام مشکلات اجتماعی را میتوانست در بر داشته باشد چراکه از سال ۱۳۵۰ درختکاری انجام شده بود اما اعتباری اختصاص داده نشده بود لذا با سیاستگذاری در شورای شهر و برنامه ریزی توانستیم عملیات کلنگ زنی این پروژه را از دهه فجر سال ۹۷ آغاز کنیم.
جاوید بیان کرد: برای اینکه بتوانیم پروژههای بزرگ عمرانی را مدیریت کنیم یکی از روسا یا شهرداران مناطق یا همکاران را به عنوان مدیر پروژه انتخاب کردیم و طرح پروژه بوستان کاجستان را به مشاور واگذار کردیم.
وی اظهار داشت: سعی کردیم کلیتی ایجاد کنیم تا بوستان بزرگ در شهر بیرجند این ظرفیت را داشته باشد تا چندین هزار خانواده را همزمان در خود جای دهد چون مردم اعتقاد داشتند فضای تفریحی ندارند.
شهردار بیرجند با بیان اینکه دسترسی همه شهروندان بیرجندی به این بوستان فراهم است عنوان کرد: وسعت این بوستان ۵۳ هکتار وسعت دارد که ۴۰ هکتار در اختیار منابع طبیعی و ۱۳ هکتار در اختیار نیروی انتظامی و بخش خصوصی قرار دارد که درخواست داریم ضلع شمالی این پروژه به بلوار شهدای عبادی متصل شود.
وی گفت: در بوستان کاجستان زیرساختهای تفریحی از قبیل شهربازی، باغ پرندگان، زمینهای ورزشی بانوان و آقایان، دریاچه، زمینهای مینی گلف، پیست دوچرخه سواری، فضای استراحت خانوادهها در قالب سکوی نشیمن و سایر زیراسختها فراهم شده است.
جاوید افزود: ۲۴ هزار مترمربع به پارکینگ این بوستان اختصاص یافته است و مشکلی در زمینه پارکینگ نخواهیم داشت، این پروژه این ظرفیت را دارد که در دور جدید از سرمایه گذاران بخش خصوصی استفاده کنیم و همه نواقص را برطرف کنیم.
وی تاکید کرد: نمیخواهیم کار تبلیغاتی انجام دهیم چراکه وظیفه ما خدمت به شهروندان است، آنچه انجام شده از دل برخواسته بود در غیر اینصورت اجرای آن در طول این مدت امکان پذیر نبود.
فاز نخست بوستان کاجستان بیرجند در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار با هزینه کرد ۳۵۰ میلیارد ریال شنبه شب با حضور جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
نظر شما