عملیات اجرایی پایگاه اورژانس ۱۱۵ بخش ندوشن از توابع شهرستان میبد با حضور رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و تعدادی از مسوولان محلی آغاز شد .
به گزارش روزیکشنبه روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان میبد ، مختار باقری یکی از خیران ندوشن به یاد فرزندش مهدیه باقری هزینه احداث این پایگاه و واحد درمانی را عهدهدار شد.
این مجموعه امدادی و درمانی در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع با ۲۲۰ مترمربع زیربنا با پیش بینی ۱۰ میلیارد ریال آغاز شد و ظرف ۲ سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی میبد با ۲ پایگاه شهری و یک پایگاه جادهای در منطقه «نیوک » بخش ندوشن و حدود ۲۰ نیروی کارشناس فعالیت دارد ، همچنین عملیات اجرایی یک مرکز اورژانس بخش بفروییه در آبان ماه سال ۹۹ آغاز شد شد.
میبد شامل سه بخش مرکزی ، ندوشن و بفروییه است و مرکز این شهرستان ۱۰۵هزار نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.
یزد
برای نخستین بار با حضور جمعی از مسوولان یزد امروز یکشنبه مرکز ارایه خدمات پزشکی و معاینه بالینی در اداره کل دادگستری این استان راهاندازی شد.
به گزارش ایرنا، در این مراسم که با رعایت نکات بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی به دلیل شیوع کرونا برگزار شد، رییس کل دادگستری یزد گفت: با هدف صیانت از سلامت کارکنان اداری و قضایی مرکز خدمات پزشکی و معاینه بالینی در این نهاد دایر شد.
غلامعلی دهشیری با قدردانی از همراهی مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) یزد افزود: این اقدام در اجرای سیاستهای حمایتی قوه قضاییه مبنی بر افزایش سطح رفاهی کارکنان و به منظور ارتقای خدماترسانی بهتر و کیفیسازی امور صورت گرفت.
این مسوول قضایی استان تصریح کرد: کار در دستگاه قضایی سخت و طاقتفرساست که موجب ایجاد مشکلات روحی و جسمی در کارکنان میشود، برای رفع این مشکل با تلاشهای صورت گرفته محلی برای اخذ خدمات درمانی و مشاورهای در ساختمان دادگستری ایجاد شد.
دهشیری با اشاره به وضعیت روحی نامناسب و برخی از پریشانیهای مراجعان به دستگاه قضایی بیان کرد: در برخی موارد حتی مراجعان به دادگستری دچار مشکلاتی میشوند که نیاز است در لحظه وضعیت جسمی و روانی آنان مورد ارزیابی کادر درمان قرار گیرد که این اقدام میتواند در زمینه تکریم ارباب رجوع مؤثر باشد.
وی یادآور شد: مرکز یادشده میتواند از بسیاری مشکلات جسمی و روحی که به واسطه شلوغی کار، نادیده گرفته میشود پیشگیری کند و با تسهیل فرایند درمان از درگیری بیش از حد منابع انسانی دستگاه در آینده پیشگیری کند.
این اقدام با تلاش مجموعه معاونت مالی دادگستری و همراهی معاونت منابع انسانی به سرانجام رسید و مقرر است اارایه خدمات پزشکی و بالینی در سایر ساختمانها و حوزههای قضایی نیز در نظر گرفته شود.
یزد با ۱۰ شهرستان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و در هر یک از ۱۰ مرکز شهرستان دادگستری دایر است.
اشکذر
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اشکذر گفت: این شهرستان میتواند الگویی( پایلوت ) برای ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی یزد باشد و در صورت موفقیت این تجربه، مسوولان ۹ شهرستان دیگر استان می توانند از آن استفاده کنند.
به گزارش روزیکشنبه روابط عمومی مدیریت یادشده، سید حسین بخشایش در دیدار با رییس دادگستری و دادستان اشکذر افزود: امکان راهاندازی پایانه یادشده در این شهرستان با توجه به اینکه قطب تولید محصولات گلخانه ای شناخته می شود، وجود دارد.
وی اظهارکرد: در این راستا می توان واحدهای صنایع تبدیلی که بنا به دلایلی فعالیت آنها متوقف شد با همکاری سیستم قضایی به چرخه تولید بازگردد.
وی ادامه داد:دستگاه قضایی در جامعه از اهمیت ویژهای برخوردار است و تعامل و همکاری بین دستگاههای اجرایی و قضایی موجب ایجاد آرامش و آسایش در جامعه می شود.
نظر شما