به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب قم، حجتالاسلاموالمسلمین حسن غریب از صدور کیفرخواست یک پرونده دیگر از جذب سرمایههای مردمی در دادسرای قم خبر داد و افزود: این پرونده تاکنون بیش از ۲۵ شاکی به مبلغ حدود سه میلیارد تومان داشته است.
وی اضافه کرد: متهم این پرونده با تبلیغات خود در فضای مجازی بهعنوان مخترع و شخصیت نخبه علمی و با شعارهای ارزشی، کمک به تولید ملی، خدمت به نظام و انقلاب، اشتغالزایی برای جوانان اقدام به جذب سرمایههای مردم با وعده پرداخت سود، جایزه و بخشی از سهام شرکت میکرد.
وی با بیان اینکه این گروه تولیدی بیش از ۱۰۰ سرمایهگذار دارد، ادامه داد: متهم اصلی با جعل عنوان دکترای هستهای، مدیر شرکت دانشبنیان و دارای کارگاههای فعال و گواهی ثبت اختراع و تقدیرنامههای متعدد در زمینه تولید سیستمهای گرمایشی و سرمایشی نانو و کممصرف، ماسک ویروسکش کرونا و اختراعات دیگر اقدام به تبلیغات در سایت دیوار و فضای مجازی و جذب سرمایه نموده است.
غریب، جذب سرمایهگذار و جلب اعتماد آنان با تبلیغات کاذب پرداخت سودهای غیرمتعارف و جعل عناوین کاذب و شعارهای فریبنده، نداشتن مجوزهای قانونی و استفاده از یک نام شرکت برای جذب سرمایه را از ترفندهای این نوع سرمایهگذاری خواند.
وی تصریح کرد: در این نوع پروندهها، سودها از همان پول سرمایهگذاری شده یا جذب سرمایههای جدید پرداخت میشود و در عمل فعالیت اقتصادی سوددهی وجود ندارد و فعالیت مختصر شرکت تنها پوششی برای جذب سرمایه بیشتر است.
دادستان قم با اشاره به اینکه متهم این پرونده پس از شکایت مالباختگان، به یکی از کشورهای همسایه متواری شده است، به شهروندان هشدار داد: از اعتماد به تبلیغات اشخاص حقیقی و حقوقی در فضای مجازی بدون اطمینان کامل از صحت آن و رعایت کامل موازین حقوقی جدا پرهیز کنند.
نظر شما