صنعت گردشگری در دوران کرونا آسیب سنگین دید

تهران- ایرنا- رییس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی گفت: در دوران کرونا ضربه‌های سنگینی به صنعت گردشگری جهان وارد شد.

محمد حسین ایمانی خوشخو امروز - یکشنبه - در نشست خبری نخستین سمپوزیوم ملی یک صد سال گردشگری ایران  که در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار شد، افزود: اگرچه عمر گردشگری در ایران و جهان بیش از ۱۰۰ سال است و براساس تاریخ می‌توان گفت که سفر و مقوله جابه جایی سال‌های زیادی در زمان‌های گذشته داشته است اما در این سال ها شاهد ظهور و بروز و فراز و نشیب در این حوزه بوده‌ایم.

وی ادامه داد: فراز و نشیب‌های گردشگری در یک قرن اخیر باید با حضور کارشناسان بررسی شود.همچنین منابع اصیل تاریخی ، فرهنگی و اجتماعی در این موارد باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی یادآور شد: تقارن این بررسی تجارب یک قرن اخیر گردشگری با آغاز به کار دولت جدید مبارک است، این موضوع باعث می‌شود که دولت جدید گردشگری را بهتر و دقیق تر بشناسد و فضا را برای توسعه این مقوله مهم فرهنگی باز کند.

ایمانی خوشخو درباره صنعت گردشگری در دوران کرونا خاطرنشان کرد: ضربه‌های مهمی به این صنعت در دوران کرونا در کل جهان وارد شده است که نباید مشاهده‌گر اوضاع شد و باید با یافتن شیوه‌های جدید با این موضوع کنار آمد.

وی همچنین گفت: کشورهای مختلف به منظور بهبود اوضاع گردشگری تدابیر مختلفی را انتخاب کردند، در ایران نیز تجارب مناسبی به دست آمده که باید مورد بررسی دقیق تری قرار گیرد.

رییس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی افزود: بیش از ۳۰ دستگاه دولتی، نهادها و تشکل‌های بین المللی حامی نخستین سمپوزیوم ملی یک صد سال گردشگری ایران هستند که تا کنون کم سابقه بوده است. با این حمایت و مدیریت هماهنگ اتفاق بزرگی در کشور رقم خورد.

ایمانی خوشخو با بیان این که باید بررسی کاملا علمی با نگاه عمیق به تمامی حوزه گردشگری وجود داشته باشد،تصریح کرد: نخستین سمپوزیوم ملی یک صد سال گردشگری ایران  ۲۷ و ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ با حضور صاحب‌نظران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

وی درباره گردشگری سلامت هم گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم این صنعت ، گردشگری سلامت است که در بخش‌های مختلف این ظرفیت فعالیت می کند، اینکه چقدر تحقق پیدا کرده و به محصول توجه شده نکته مهمی است که می توان گفت در این حوزه عقب‌تر از کشورهای همسایه هستیم و باید بررسی بیشتری صورت گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha