به گزارش ایرنا، «هوشنگ بازوند» ظهر یکشنبه در نشست هماندیشی و برنامهریزی اشتغال در زندان های استان کرمانشاه با حضور رییس کل دادگستری و مدیران اقتصادی، بانکها و دستگاه های اجرایی، اظهار داشت: طرح جدید اداره کل زندان های استان کرمانشاه برای ایجاد اشتغال با توجه به معرفی ظرفیت های این اداره و امکانات موجود برای اشتغالزایی امکان پذیر است.
وی افزود: ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فنی حرفه ای بر اساس تعهدات ارائه شده در این جلسه می توانند با تخصیص تسهیلات و توسعه آموزش و حرفه آموزی شرایط مناسبی برای اشتغالزایی و بازگشت زندانیان به زندگی عادی بعد از آزادی فراهم کنند که بی شک سبب کاهش آسیب های اجتماعی نیز می شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال پایدار در تمامی حوزه ها نیازمند همبستگی، انسجام و همکاری مطلوب همه نهادها و تقویت فرهنگ کار و تلاش است؛ بیان داشت: هر شغل پایدار نیازمند حداقل ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار است و در استانی مانند کرمانشاه که اقتصاد بانک محور است و تأمین منابع پروژه ها منوط به همکاری بانکها است باید سطح مساعدت مدیران بانکی از حوزه های اشتغالزا بیشتر شود.
بازوند با بیان اینکه در زندانها نیز ایجاد اشتغال مستلزم همکاری و حمایت نهادهای مالی است، گفت: مدیرکل زندانها باید مشوق های سرمایه گذاری را با توجه به ظرفیت های موجود تعریف کند و در سال جدید نیز ما متعهد می شویم از محل اعتبارات فنی و اعتباری برای سرمایه گذارانی که قصد اشتغالزایی برای زندانیان را دارند حمایت خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: ایجاد ساز و کارهای آموزشی برای زندانیان در بخش آقایان و بانوان باید ایجاد شود و بسیج سازندگی، مدیران کل امور اجتماعی، زنان و خانواده و کانون کارآفرینان ظرفیت های ویژه ای برای موضوع بازاریابی و فروش محصولاتی که در پی مهارت آموزی توسط زندانیان تولید می شود، ایجاد نمایند.
کرمانشاه ۴۹۰۰ نفر زندانی دارد
استاندار کرمانشاه در پاسخ به درخواست امور زندانها برای انجام تعمیرات مورد نیاز زندان مرکزی گفت: با بررسی و مساعدت سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبارات عمرانی لازم نیز تخصیص خواهد یافت.
گفتنی است در این جلسه ۳۰۰ جفت کفش از طرف استاندار کرمانشاه به خانواده های زندانیان اهدا شد.
مدیرکل زندان های استان کرمانشاه در نشست خبری هفته گذشته تعداد کل زندانیان استان را چهار هزار و ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: ۹۸ درصد زندانیان مرد و ۲ درصد (۸۹ نفر) زن هستند، ضمن اینکه ۷۰ درصد زیر ۴۰ سال سن دارند.
به گفته «حمیدرضا پوریانی» در استان کرمانشاه ۲ هزار و ۷۰۰ زندانی وجود دارد که به صورت مکرر آزاد می شوند و دوباره بر می گردند که جرم بیشترشان هم سرقت است.
او گفت: ۲۹ درصد زندانیان استان به جرم سرقت در حال تحمل حبس هستند و آمار زندانیان مرتبط با مواد مخدر نیز ۲۵ درصد است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۳۲ بخش، ۸۸ دهستان و هزار و ۷۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.
نظر شما