خدمات رسانی بیش از ۴ دهه ایران به پناهندگان و اتباع و مهاجرین خارجی

تهران - ایرنا - مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران، بیش از ۴ دهه از خیل عظیمی از پناهندگان و اتباع و مهاجرین خارجی که عمدتا افغانستانی هستند در حوزه های آموزش، بهداشت و درمان و معیشت، فرهنگی و اجتماعی آنان بدون هیچ تبعیضی خدمات رسانی کرده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، مهدی محمودی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، با امیر گل شاهی رئیس کمیسیون فرهنگی و دینی مجلس جمهوری اسلامی افغانستان و چند تن از نمایندگان پارلمان افغانستان دیدار و گفت وگو کرد.

 محمودی در این دیدار،  گزارشی از خدمات و اقدامات  صورت گرفته به پناهندگان و اتباع و مهاجرین خارجی ارائه کرد و گفت: بیش از  ۴ دهه جمهوری اسلامی ایران، از خیل عظیمی از پناهندگان و اتباع و مهاجرین خارجی که عمدتا افغانستانی هستند در حوزه های آموزش، بهداشت و درمان و معیشت، فرهنگی و اجتماعی آنان بدون هیچ تبعیضی و همانند شهروندان ایرانی میزبانی و خدمات رسانی نموده است و آنان با مشارکت فعال در حوزه های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی به فعالیت می پردازند و توسط جمهوری اسلامی ایران مورد حمایت قرار می‌گیرند.

مدیرکل اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تاکید کرد: افزایش نیازهای روز افزون پناهندگان از یک سو، اعمال تحریم های غیر انسانی و همچنین شیوع بیماری کرونا از سوی دیگر، ظرفیت حمایت جمهوری اسلامی ایران از پناهندگان را بصورت جدی خدشه دار نموده است، اما دولت جمهوری اسلامی ایران از هیچگونه کمکی جهت تامین خدمات مورد نیاز آنها فرو گذار نکرده است.

وی افزود: انتظار از کشور جمهوری اسلامی افغانستان و شما بعنوان رئیس کمیسیون  فرهنگی و دینی مجلس افغانستان، توجه بیشتر به مباحث فرهنگی، آموزشی و همچنین ایجاد شرایط و بستر مناسب به منظور بازگشت داوطلبانه مهاجرین افغانستانی علی الخصوص قشر تحصیل کرده و نخبه در جهت کمک و بازسازی کشور خود است.

امیر گل شاهی، رئیس کمیسیون فرهنگی و دینی مجلس افغانستان نیز در این جلسه نیز ضمن تشکر و قدردانی فراوان از میزبانی جمهوری اسلامی ایران بخاطر ارائه خدمات بی نظیر در طول سالیان متمادی  به پناهندگان  و اتباع و مهاجرین افغانستانی، از شروع مجدد درگیری ها ی داخلی و ورود سیل عظیم مهاجرین به مرز های ایران ابراز نگرانی نموده و گفت: امیدواریم  هر چه سریعتر این مشکلات پایان یابد.

در ادامه نیز چند تن از نمایندگان زن و مرد پارلمان فرهنگی افغانستان در این هیأت اعزامی، ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته به پناهندگان و اتباع خارجی، ایران را کشور دوست و همسایه بسیار خوب خود عنوان نمودند و خواستار بیشتر مراودات فرهنگی و اقتصادی میان دو کشور شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha