۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۱:۴۵
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84394614
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

شرکت‌های فناور صنعت نفت و گاز در اصفهان چهار برابر می‌شود

اصفهان - ایرنا - رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: شرکت‌های دانش بنیان و فناور صنعت نفت و گاز در اصفهان با ایجاد پردیس مشترک نفت در این شهرک، چهار برابر خواهد شد.

جعفر قیصری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با ایجاد پردیس مشترک صنعت نفت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در صدد هستیم تا تعداد شرکت های فناور و دانش بنیان فعال در این بخش در پنج سال آینده افزایش یابد و به جایگاه نخست و ممتاز در این زمینه در کشور برسیم.

وی اظهار داشت: توافق‌نامه ایجاد نخستین پردیس مشترک صنعت نفت بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز وزارت نفت در خرداد سال جاری با هدف ساماندهی و تمرکز فعالیت‌های کارآفرینی و نوآوری و توسعه تجاری‌سازی فناوری بین طرفین منعقد شد.

قیصری با بیان اینکه وزارت نفت، فناوری و نوآوری را یکی از اولویت‌های خود قرار داده است، اظهار داشت: راه اندازی پردیس‌های مشترک یکی از قالب‌های همکاری وزارت نفت با مجموعه‌های دانش بنیان در این پیوند است که نخستین پردیس در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به سابقه طولانی و ظرفیت بالای شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز، خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۸۰ شرکت دانش بنیان و فناور مرتبط با صنعت نفت و گاز در این شهرک فعال است که ۲۱ شرکت در زُمره سازندگان صنعت نفت و مورد تایید وزارت نفت و ۳۵ شرکت به طور مستقیم در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف ایجاد پردیس مشترک شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز، افزایش شرکت‌های فناور در فهرست سازندگان صنعت نفت تا پنج سال آینده است، تصریح کرد: مقرر است تعداد این شرکت‌ها حدود چهار برابر شود و به ۸۰ شرکت برسد.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: همچنین مقرر است با ایجاد و فعالیت این پردیس مشترک، مجموع شرکت‌های فناور مرتبط با صنعت نفت در این شهرک به ۲۰۰ شرکت افزایش یابد.

وی با بیان اینکه این شرکت‌ها در زمینه‌های مختلف تولید، قطعه سازی، نرم افزار، نیروی انسانی و مشاوره فعالیت دارند، گفت: پیش بینی می‌شود با ایجاد و راه اندازی این شرکت‌ها حدود چهار هزار فرصت شغلی ایجاد و یکهزار محصول و خدمت فناورانه و دانش‌بنیان مرتبط با این صنعت، تولید و تجاری سازی شود.

قیصری با اشاره به اینکه ۲ ساختمان برای استقرار پردیس مشترک صنعت نفت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در نظر گرفته شد، افزود: بخشی از شرکت‌های فناور صنعت نفت و گاز از جمله نوپا (استارتاپ‌ها) در پارک علم و فناوری ابوریحان اصفهان مستقر خواهند شد.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه این شهرک در توسعه پردیس مشترک صنعت نفت اقداماتی مانند تامین ساختمان و زیرساخت‌ها، انتقال تجربه و حمایت از شرکت ها را انجام می‌دهد، خاطرنشان کرد: تامین منابع مالی و بازار مورد نیاز نیز توسط پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز صورت می‌گیرد.

وی استفاده از ظرفیت و سرمایه بخش خصوصی را از اولویت‌های پردیس مشترک صنعت نفت در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دانست.

استان اصفهان در زمان حاضر با برخورداری از واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی یکی از قطب‌های صنایع راهبردی نفت وگاز در کشور است. این استان به عنوان استان پیشرو در راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری که نخستین زمینه‌های رسمی شکل‌گیری شرکت‌های دانش بنیان را به وجود آورد حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش‌بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور در این زمینه است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به‌عنوان نخستین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و یکی از زیرمجموعه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.

این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار در شمال کلانشهر اصفهان و در جوار دانشگاه صنعتی اصفهان است.

در این شهرک علمی و تحقیقاتی، ۵۸۲ شرکت دانش‌بنیان و فناور مستقر است که توانسته‌ برای بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نیروی انسانی خلاق و نوآور اشتغال ایجاد کند؛ این کسب‌وکارها گردش مالی بیش از سه هزار و ۶۵۲ میلیارد تومانی را برای اقتصاد دانش‌بنیان به ارمغان آورده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha