همه باید سازمان راهداری را در تکمیل زیرساخت‌های مرزی کمک کنیم

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل گمرک استان کرمانشاه با اشاره به اینکه وظیفه گمرک نظارت بر ورود و خروج کالاها است، گفت: تهیه زیرساخت وظیفه سازمان راهداری به عنوان نهاد متولی است و همه باید برای تکمیل زیرساخت‌های مرز پرویزخان این سازمان را کمک کنیم.

به گزارش ایرنا، «بختیار رحمانی‌پور» روز سه‌شنبه در نشست مشترک فعالان اقتصادی گه با حضور اعضای اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد،‌ تعدد مرزها را فرصت بسیار خوبی برای توسعه و آبادانی برشمرد و افزود: اکنون که سیاست بر تعدد مرزها بوده باید بتوانیم از این ظرفیت برای فعال کردن بخش های اقتصادی در مرز استفاده کنیم.

وی از نحوه ارائه برخی خدمات در مرزها به تجار انتقاد کرد و ادامه داد: باید به سمتی برویم که با طرف‌های عراقی در یک ساختمان واحد خدمات گمرکی را به تجار ارائه دهیم تا همه در یک مرحله و همزمان این خدمات را دریافت کنند.

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران نیز در این نشست خدمات ارائه شده در مرز پرویزخان را قابل قبول ندانست و گفت: تجار ایرانی و عراقی از خدمات تعاونی گمرک رضایت ندارند در حالیکه این خدمات باید به صورت منطقی و ملموس ارائه شود.

«کیوان کاشفی»  با اشاره به اینکه علی‌رغم خدماتی که در سال‌های گذشته در مرز پرویزخان ایجاد شده اما برخی مشکلات کماکان پابرجاست، افزود: طرح جامع مرز پرویزخان و ساماندهی به آن اولین و اساسی‌ترین ماموریت گمرک کرمانشاه است و برای اجرای کامل این طرح علاوه بر حمایت‌های اتاق بازرگانی استان، از ظرفیت استاندار و مجمع نمایندگان هم استفاده می‌کنیم.

وی بر تکمیل زیرساخت‌های این مرز تاکید کرد و ادامه داد: بعد از سال‌ها هنوز ادبیات حمل و نقل پایانه‌ها با ادبیات گمرک متفاوت است این در حالیست که باید با توجه به حجم مبادلات مرزی این نقطه، با برقراری انضباط، تقسیم‌بندی، لاین‌بندی و ساماندهی محوطه مرز، کارها را به صورت منطقی انجام داد تا تجار با کمترین مشکلات بتوانند کالاهای خود را صادر کنند.

کاشفی با اشاره به قدمت تجارت و سابقه ۱۰۰ ساله اتاق بازرگانی کرمانشاه اظهار داشت: آمارها نشان می‌دهد کرمانشاه قطب صادراتی کشور است و با تامین ۴۰ درصد بازار عراق، یکی از اتاق‌های بازرگانی تاثیرگذار کشور هستیم اما تعدد مرزی در این استان نیازمند تکمیل زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای فعالیت است در حالیکه کشور ترکیه فقط با یک مرز صادرات خود را به عراق انجام می‌دهد.

وی وجود سامانه‌های متعدد در کشور را هم موجب سردرگمی مردم دانست و تاکید کرد: متاسفانه امروز برای حدود ۲ هزار خدمات دستگاه‌های اجرایی مردم با یک هزار و ۵۰۰ سامانه درگیر هستند و همچنین گزارش‌های قطعی مکرر از سامانه‌های گمرک می‌رسد که نیاز است که سامانه گمرک بدون مشکل به مردم خدمات ارائه کند.

کاشفی بر ارتباط موثر و بیشتر گمرک با طرف‌های عراقی تاکید کرد و ادامه داد : هر چقدر بتوانیم این ارتباطات را بیشتر کنیم موجب تسهیل و تسریع امور می‌شود و می‌توانیم تعادلی بین صادرات و واردات از استان ایجاد کنیم تا بتوانیم واردات را از عراق افزایش دهیم و ابتکار عمل را در برخی از امور در دست بگیریم.

در ادامه تعدادی از فعالان اقتصادی استان کرمانشاه دغدغه‌های و مشکلات پیش‌ روی حوزه کاری خود را مطرح کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha