به گزارش ایرنا، علی کامیار روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه و اقتصاد مقاومتی استان ایلام اظهار داشت: ۴۰۰ مورد از این گزارش ها مربوط به بحث سامانه ها است.
وی با اشاره به رویکرد جدید دیوان محاسبات بر پایه فن آورانه و مردم پایه افزود: تلاش می شود تا با شفاف سازی ها خود مردم در جریان گزارش ها باشند.
دادستان دیوان محاسبات کشور اضافه کرد: گزارش تفریق بودجه در مجلس قرائت می شود تا مردم در جریان آن قرار گیرند و در سامانه دیوان نیز قرار می گیرد.
کامیار تاکید کرد: هرچه قدر گزارش های مردم از عملکرد مالی دیوان شفاف باشد اعتماد آنها بیشتر می شود.
وی با بیان اینکه دیوان محاسبات باید در تلاش باشد اعتماد مردم در بحث مالی دستگاه ها افزایش یابد، تاکید کرد: مردم باید مطالبه گر باشند و دیوان محاسبات را کمک کنند.
دادستان دیوان محاسبات کشور افزود: حسابرسی ترک فعل مدیران یکی از اولویت های مهم دیوان محاسبات است و اگر مسئولی نتواند انتظارات مورد نظر را برآورده کند و مرتکب ترک فعل شود توسط دیوان محاسبات مورد پیگیری قرار می گیرد.
کامیار تصریح کرد: این دیوان، در کنار توجه دقیق به مساله ترک فعل از ریسک پذیری مدیران دولتی برای بهبود وضعیت اقتصادی، اشتغال و توسعه کشور کاملا حمایت می کند.
وی یادآور شد: دیوان محاسبات و مجلس شورای اسلامی در اوج همکاری متقابل قرار دارند و همکاری دو سویه مجلس شورای اسلامی و دیوان محاسبات سبب می شود تا شاهد تصویب یک بودجه عملیاتی و کاربردی در سال های بعدی باشیم.
کامیار گفت: سند چشم اندازه ۴ ساله آینده دیوان محاسبات کشور تدوین شده است که در این سند مبحث فناوری و اتکا به مردم مورد توجه است.
دادستان دیوان محاسبات کشور افزود: با استفاده بیشتر از فناوری و ایجاد زیرساخت های لازم می توان جلوی هرگونه تخلف را در دستگاه های اداری گرفت و تعداد تخلفات مالی را کاهش داد.
کامیار عنوان کرد: اهمیت دادن به استان ها و شناخت کامل از مسائل و ویژگی های مختلف استان های کشور از اولویت های مهم دیوان محاسبات در دوره جدید است.
وی یادآور شد: شفاف سازی مسائل مالی یکی دیگر از موضوعاتی است که مورد توجه و پیگیری دیوان محاسبات کشور است.
وی تاکید کرد: امیدواریم با حضور یک مجلس و دولت انقلابی این دوره بسیاری از مشکلات مرتفع شود.
وی افزود: مطالبات مجلس از دیوان به حق است که تلاش می شود انجام گیرد.
وی تغییر رویکرد دیوان محاسبات و تهیه سند راهبردی را از اولین اقدامات این دیوان برشمرد و بیان کرد: عدم تکمیل سامانه ها از ضعف ها است که اکنون دیوان پیگیری می کند که این سامانه ها به نتیجه برسد.
کامیار گفت: هستند عده قلیلی که با سو استفاده عملکرد نیروهای پر تلاش را زیر سوال می برند.
وی ادامه داد: امیدواریم دیوان محاسبات از سندرسی به رسیدگی هوشمند برسد که باید جلو تخلف را بگیریم نه اینکه پس از انجام تخلف دنبال مچگیری باشیم.
دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: ریسک پذیری را در مدیران باید افزایش دهیم و دیوان محاسبات به دنبال این موضوع است تا همکاری بیشتری بین دستگاه ها و دیوان محاسبات ایجاد کند.
وی از مدیران خواست که دیوان محاسبات به عنوان مزاحم نبینند زیرا این دیوان دلسوز مدیران است و،مدیران سرمایه های کشور هستند و نباید خدایی نکرده به گونه ای باشد که از بیت المال سو استفاده شود.
کامیار با تاکید بر اینکه هر استانی در جای خودش تلاش خود را برای توسعه انجام دهد، گفت: استان ایلام را به عنوان استانی شهید پرور و افتخار آمیز می شماریم همواره که در صحنه دفاع مقدس خوش درخشیده و در میزبانی از زائرین حسینی برای مردم خاطرات خوبی به یادگار گذاشته است.
دادستان دیوان محاسبات کشور تاکید کرد: امیدواریم در دولت جدید جبران مافات در محرومیت زدایی با توجه به سالهای جنگ تحمیلی در این استان محروم انجام گیرد.
وی افزود: آرزو می کنیم برای دولت آقای رییسی که نارسایی ها وکاستی ها به بهانه تحریم که نتوانستیم پیشرفت کنیم در دوران جدید از فرصت ها استفاده کنیم و خدمات بیشتری به مردم ارایه دهیم .
نظر شما