به گزارش ایرنا ، آرش جعفری روز جمعه در جلسه کمیته نظارت بر فرایند توزیع کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی خلخال اعلام کرد: در حالی که پیش از اجرای طرح ساماندهی بازار خلخال تعداد واحدهای صنفی قاقد پروانه و غیرمجاز در این شهرستان ۷۰۰ واحد بود، با اجرای این طرح هماکنون آمار واحدهای بدون پروانه کسب به ۴۰۰ واحد رسیده است.
وی گفت: انتظار از مسئولان اداره صنعت ، معدن و تجارت و اتاق اصناف کاهش ماهانه ۱۰۰ واحد صنفی فاقد پروانه و رساندن آمار این واحدهای صنفی غیرقانونی فعال در بازار شهرستان به صفر تا پایان سه ماه است.
دادستان خلخال اظهارکرد: با اجرای طرح ساماندهی بازار آمار واحدهای صنفی که مهلت قانونی پروانه کسب آنها منقضی شده است ، نیز از مجموع ۷۰۰ واحد به ۲۰۰ واحد رسیده است.
جعفری با اشاره به تفاوت فاحش قیمت گوشت قرمز عرضه شده در قصابیهای خلخال با قیمت دام زنده در میدان دواب افزود: اتاق اصناف خلخال قیمت گوشت قرمز را هر کیلوگرم یک میلیون و ۱۰۰ هزار ریال اعلام کرده ولی دام زنده گوسفند در میدان دام هر کیلوگرم به نرخ ۴۰۰ هزار ریال خرید و فروش میشود.
دادستان عمومی و انقلاب خلخال اظهارکرد: کمیسیون نظارت خلخال وظیفه قیمتگذاری بر کالاهای اساسی این شهرستان از جمله گوشت قرمز را عهدهدار بوده و بر این اساس اتاق اصناف پس از دریافت پیشنهاد اتحادیه صنفی مرغ و گوشت و طرح در جلسه هیات رئیسه این اتاق برای تصمیم نهایی و قیمتگذاری گوشت قرمز قیمت پیشنهادی خود را به کمیسیون تنظیم بازار متشکل از نمایندگان دستگاههای اجرایی و نظارتی مختلف ارائه و از قمیتگذاری کالاهای با اولویت اول و دوم بصورت یکجانبه و عاری از نظر کمیسیون نظارت خودداری کند.
وی بیان کرد: کمیسیون نظارت علاوه بر وظیفه سنگین قیمتگذاری بر کالاها و خدمات در واحدهای صنفی فعال در بازار به عنوان یک مرجع تصمیمگیری برای حل اختلاف بین اتاق اصناف و دستگاههای نظارتی بر بازار است.
وی با اشاره به کمبود برخی از کالاهای اساسی و روزمره تنظیم بازار در بازار خلخال گفت: انتظار از دستگاههای اجرایی از جمله اداره صمت افزایش تعداد مراکز توزیع کالاهای یارانهدار، افزایش سهمیه و نظارت کامل از مرحله ورود کالا به شهرستان تا پایان توزیع برای پیشگیری از هرگونه تخلف و فروش خارج از شبکه کالاهای یارانهدار همچون روغن ، برنج ، شکر و گوشت مرغ است.
وی با تاکید بر لزوم افزایش نظارت بر نحوه فروش و قیمتگذاری میوه و لبنیات و با اشاره به قیمت بالای میوه در خلخال در مقایسه با مرکز استان گفت: انتظار از دستگاههای اجرایی در کنار تلاش برای راهاندازی میدان میوه و ترهبار و بازارهای روز میوه ، ارائه قیمت متناسب با درجهبندی میوه، نظارت بر قیمت و جلوگیری از قیمتگذاری خودسرانه است.
دادستان خلخال گفت: در شرایط کرونایی فروش میوه توسط دستفروشان در کنار خیابانهای این شهر پذیرفته نیست و شهرداری خلخال باید نسبت به جمعآوری دستفروشان و دورهگردها بصورت روزانه و جدیتر از گذشته اقدام کند.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما