امیر ستودهفر روز شنبه در جلسه کمیته برنامهریزی تکاب با بیان اینکه این اعتبارات شامل مرحله اول توزیع اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۰ است که در کمیته برنامهریزی شهرستان تصویب شدهT افزود: اعتبارهای عمرانی تکاب در سال گذشته ۳۳۸ میلیارد و ۱۲۲ میلیون ریال بود اما امسال شاهد رشد قابل توجه اعتبارات طرحهای عمرانی شهرستان هستیم.
وی بیانکرد: اعتبارهای عمرانی تکاب در سال ۱۴۰۰ از محل اعتبارات تملک داراییهایی سرمایهای، سه درصد درآمدهای نفتی، ۲۷ صدم درصد سهم مالیات بر ارزش افزوده و قانون استفاده متوازن از امکانات کشور تامین خواهدشد.
فرماندار تکاب با اشاره به اینکه این اعتبارات برای اجرا و تکمیل ۵۸ طرح عمرانی در سهر و مناطق روستایی این شهرستان هزینه خواهدشد اظهارداشت: سهم جمعیتی این شهرستان کمتر از ۳ درصد جمعیت استان است اما در تخصیص اعتبارات عمرانی بیش از ۴ درصد نسبت به سهم جمعیتی به این شهرستان اختصاص مییابد.
ستودهفر ادامهداد: با توجه به نیازهای توسعهای تکاب بیشترین میزان اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۰ مربوط به بخشهای حمل و نقل و طرح های جادهای، آموزش و پرورش، کشاورزی و منابع طبیعی و میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری است.
وی ادامهداد: پروژههای خاتمه یافتنی و قابل بهرهبرداری در سالجاری، طرحهای عمرانی نیمهتمام، کاستن فاصله شاخصهای توسعه شهرستان با شاخصهای استانی و جبران عقبماندگیهای شهرستان از اولویتها و اهداف تامین اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۰ بهشمار میرود.
فرماندار تکاب اضافهکرد: طرح جمعآوری و احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری و طرح سایت پسماند شهرداری از پروژههای مهم و ضروری برای توسعه و رفع محرومیت از تکاب است که امیدواریم با تخصیص اعتبارات مناسب عملیاتی شدن آنها محقق شود.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و جزو ۳۱ شهرستان کم برخوردار کشور است.
نظر شما