کهگیلویه و بویراحمد پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده شد

یاسوج- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان، به عنوان پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده در بیمه سلامت همگانی انتخاب شد.

غلامرضا کاظمی روز یکشنبه در این باره اظهار داشت: به منظور کمک به اقشار آسیب پذیر استان دارندگان دفترچه بیمه سلامت همگانی صاحب پزشک خانواده خواهد شد.

وی افزود: با تلاش های صورت گرفته و در حمایت از بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی، کهگیلویه وبویراحمد به عنوان پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده انتخاب شد.

کاظمی تصریح کرد: بیمه سلامت کهگیلویه وبویراحمد با تحت پوشش قرار دادن ۵۱۲ هزار نفر بیش از ۷۴ درصد جمعیت استان را تحت پوشش قرار داده است.

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همچنین بیش از ۳۴ هزار نفر جمعیت بیمه صندوق همگانی در استان هستند.

وی بیان کرد: صندوق بیمه همگانی در سال ۹۳ برای افرادی که فاقد دفترچه هستند شروع به کار کرده و قانونگذار ارائه خدمات را منوط در مراکز دولتی دانشگاهی کرده است.

کاظمی تاکید کرد: چنانچه دارندگان این دفترچه به مراکز خصوصی مراجعه کنند خدماتی دریافت نخواهند کرد و هزینه آنها به صورت آزاد محاسبه خواهد شد.

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: با اجرای پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده در صندوق بیمه سلامت همگانی به ازای هر ۵۰۰ نفر تا ۷۵۰ نفر برای پزشکان عمومی یک شیفت و ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰نفر برای پزشکان عمومی دو شیفت نظام ارجاع به سه سطح ۱ و۲ و ۳ تقسیم می شود.

وی عنوان کرد: در سطح یک پزشکان عمومی و برخی از متخصصین مشخص شده، در سطح ۲ پزشکان متخصص و در سطح ۳شامل پزشکان فوق تخصص و خدمات فوق تخصصی می شود.

کاظمی بیان کرد: طبق دستورالعمل اعلامی هر پزشک دارای یک پزشک جانشین و یا جایگزین خواهد بود تا در مواردی که پزشک به هر علت در مطب حضور نیابد پزشک جایگزین یا جانشین به جای وی انجام وظیفه کند.

وی گفت: طبق این طرح پزشکان علاوه بر بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی می توانند بیمه شدگان سایر صندوق ها و سازمان های بیمه گر دیگر را ویزیت نمایند.

مدیر کل بیمه سلامت استان تصریح کرد: پرداخت به پزشکان بصورت سرانه خواهد بود و به این شکل که برای پزشکان عمومی به ازای هر بیمه شده ۷۵ هزار ریال و برای پزشکان متخصص ۱۰۵ هزار ریال خواهد بود که بطور ماهانه از طرف سازمان بیمه به این پزشکان پرداخت می شود.

کاظمی ادامه داد: فرانشیز پرداخت بیمار در همه سطوح ۶۰۰۰۰ هزار ریال معادل ۶ هزار تومان است.

 وی عنوان کرد: از نکات بسیار مهم این طرح بیماریابی بیماران دچار دیابت و پرفشاری خون است و هر پزشک موظف است در سه ماهه نخست آغاز طرح حداقل یکبار بیمه شدگان منتسب خود را برای غربالگری و کشف بیماریهای مذکور معاینات لازم را انجام دهد.

بیمه سلامت یکی از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت و دولت تدبیر و امید است که در اواخر سال ۹۲ به تصویب رسید و از اردیبهشت سال ۹۳ اجرایی شد.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha