به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، مهناز ملانظری روز دوشنبه در مراسم اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی به صورت مجازی افزود: این جشنواره در این یک و سال و نیم زمان کرونایی که میزبان حضور دانشجویان نیستیم، فرصتی است که نگاهی به فعالیت هنری دانشجویان شود.
وی ادامه داد: در زمان های سخت به هر دلیل و بهانه ای اشعار شعرا و فعالیت هنرمندان آرامش بخش بوده است، در این ایام ضمن پاسداشت پروین اعتصامی فرصتی ایجاد شد که با دیدن فعالیت های هنری جوانان حال دلمان خوب شود.
رییس دانشگاه الزهرا خطاب به دانشجویان شرکت کننده در جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی خاطرنشان کرد: همه هنرمندان و دانشجویان بدانید که با هنرنمایی شما زیبایی روح خود را در دل ما شریک کرده اید.
ملانظری یادآور شد: تفاوت انسان با سایر موجودات در همین توانمندی و خلق است، دانشجویان و جوانان کار هنری را آفریده و خلق کرده اند.
وی عنوان کرد: امید است در این اختتامیه از راه دور و با شیوه های بهره مندی مجازی ارتباط برقرار شود. با وجود اینکه دلتنگ حضور دانشجویان در دانشگاه هستیم، اما کرونا نتوانست ما را محدود کند، از این رو به صورت مجازی نیز زبان هنر جوانان به ما رسیده است.
به گزارش ایرنا، اولین جشنواره ملی پروین به میزبانی دانشگاه الزهرا، با همکاری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به عنوان عرصه تجلی توانمندی ها و استعدادهای ارزشمند دانشجویان دختر و بستر مناسبی برای انعکاس ظرفیتهای قابل توجه این گروه، با هدف شناسایی، معرفی و ارتقای ظرفیت ها ، استعدادها و توانمندی های دختران دانشجو در زمینه های فرهنگی و اجتماعی به منظور اثربخشی آنان در پیشبرد اهداف توسعه ای کشور در سطح سراسری برگزار شد.
دانشجویان دختر شاغل به تحصیل در دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعم از دانشگاه های دولتی ، پیام نور، جامع علمی کاربردی، فرهنگیان و فنی و حرفه ای در این رویداد ملی شرکت کردند و دستاوردها و توانمندی های آنها در زمینه های ادبی(شامل شعر، داستان، دل نوشته، نمایشنامه، فیلم نامه)، هنری (شامل فیلم کوتاه، عکس، هنرهای تصویری، هنرهای تجسمی، هنرهای کاربردی)، علمی (تلخیص کتاب، نقد کتاب) طرح و ایده با رویکردهای اجتماعی( مسئولیت اجتماعی، آسیب های اجتماعی، محیط زیست، مدیریت، توسعه اجتماعی، خانواده، هویت ملی، کرونا، جمعیت و ...)، فرهنگی (مذهبی، آداب و رسوم، سبک زندگی و ...) و موضوع آزاد با یکدیگر رقابت کردند.
نظر شما