محمد اصغرزاده روز سهشنبه به رسانهها اظهار داشت: این مقدار گوشت متعلق به لاشه ۱۸ هزار و ۴۳۹ رأس گوسفند و بز، گاو، شتر و شترمرغ کشتارشده در کشتارگاههای دام استان است.
وی افزود: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز زیرپوشش دامپزشکی تهیه کنند گفت: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
وی تصریح کرد: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی میشود و بعد از سردگذاری لاشهها به مدت ۲۴ ساعت با حفظ موازین بهداشتی به مراکز توزیع حمل خواهد شد.
اصغرزاده از شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
وی افزود: کشتار دام در هر کشتارگاه با حضور یک ناظر ذبح شرعی و کارشناس نظارت بر کشتار انجام میشود.
خراسان جنوبی ۱۱ کشتارگاه دام دارد و شهرستانهای زیرکوه و خوسف در این استان فاقد کشتارگاه هستند.
نظر شما