برنامه‌های فرهنگسرای خانواده به مناسبت هفته عفاف و حجاب

تهران- ایرنا- همزمان با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب به منظور شناخت مبانی و چرایی حجاب و جایگاه عفاف در جامعه اسلامی- ایرانی و تبیین و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب جهت استحکام بنیان خانواده برنامه های فرهنگسرای خانواده در بستر فضای مجازی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای خانواده؛ فتوکلیپ معرفی کتاب «چرایی عفاف و حجاب» برگرفته از کتابی به همین نام به قلم مرحومه مهری سویزی(عضو شورای اندیشه ورز خانواده سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران) به سفارش مرکز امور زنان و خانواده است و مفهوم واژه حجاب، لباس، حیا و محارم، تاکیدات هفده‌گانه قرآن بر حجاب و عفاف اشاره و در ادامه به مباحثی چون چرایی و فلسفة لباس، حجاب، عفاف، اصلی‌ترین هدف حجاب، حجاب و حقوق عمومی، حجاب و آزادی اندیشه، حجاب پایان بهره‌کشی، پیامدهای بی‌حجابی و چگونگی پوشش می پردازد.

همچنین فتوکلیپ «جواهر مشرقی» منتخبی از نکات زیبا از کتاب (دختران و رازهای ماندگار حجاب) با موضوع چرا باید حجاب داشته باشیم به بررسی کارکردهای حجاب و راز زیبایی ماندگار حجاب می پردازد و آموزش های مناسب به خانواده ها در این زمینه ارایه می دهد.  

انتشار موشن تایپ «عفاف و حجاب از منظر قرآن کریم» با هدف ایجاد تزکیه ی نفس، طهارت، عفت و پاکدامنی در بین افراد جامعه و استوری «حجاب» گزیده سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با موضوع اهمیت حجاب از دیگر برنامه های این مرکز به مناسبت هفته عفاف و حجاب است.  

براین اساس، بیست و یکم لغایت بیست و هفتم تیرماه سالروز واقعه مسجد گوهرشاد در اعتراض به قانون کشف حجاب به نام «هفته عفاف و حجاب» نام گذاری شده است.

شهروندان برای بهره مندی از برنامه‌ های یاد شده می توانند از ۲۴ لغایت ۲۷ تیرماه به صفحه‌های مجازی این مرکز به نشانی Farhangsara_khanevade@ و Ketabkhanekhanevade@ مراجعه کنند.
 
مستند «سلاله» آماده پخش شد

مجموعه مستند «سلاله» گفت‌وگو با بانوان تازه مسلمان شده درباره حجاب است که به همت فرهنگسرای سرو آماده شده است.  

 با آغاز هفته عفاف و حجاب، فرهنگسرای سرو برای تبیین و ترویج این مقوله مهم ویژه برنامه‌های متنوع هنری و فرهنگی را طراحی کرده و اجرا می‌کند. این برنامه‌ها با محوریت مقوله حیا و گسترش فرهنگ حجاب در عموم جامعه است.  

یکی از این ویژه برنامه‌ها ساخت مجموعه مستندهای «سلاله» است. در این مستندها، بانوان تازه مسلمان شده ازحجاب سخن می‌گویند که شنیدن حجاب و اثرگذاری آن بر زندگی فردی و اجتماعی از زبان کسانی که به‌تازگی انتخاب کردند محجبه باشند، شیرینی دو چندانی دارد.  

فرهنگسرای سرو با ساخت مستندهای «سلاله» سراغ این بانوان رفته و از دریچه‌ای متفاوت به موضوع عفاف و حجاب نگاه کرده است.  

در این تولیدات تصویری بانوانی را می‌بینیم که به تازگی مسلمان شده‌ و از تجربیات خود در مورد موضوع حجاب سخن می‌گویند.  

این مستندها در فضاهای مجازی فرهنگسرای سرو پخش خواهد شد.  
گفتنی است که علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از برنامه های هفته عفاف و حجاب می توانند به فضاهای مجازی فرهنگسرای سرو مراجعه کنند و یا با شماره ۸۸۸۸۱۸۷۹ تماس بگیرند.


فرهنگسرای اندیشه کتاب‌های تقریظ شده رهبر انقلاب را معرفی می‌کند

کتابخانه فرهنگسرای اندیشه برای تابستان ۱۴۰۰ برنامه ویژه‌ای دارد و ۱۲ کتاب شاخص را معرفی می‌کند

 فاطمه جمالو، رئیس کتابخانه فرهنگسرای اندیشه ضمن اشاره به لزوم معرفی کتاب‌های مفید به مخاطبین گفت: تولید کتاب در کشورمان بسیار بالاست و هر هفته آثار جدیدی به بازار نشر کشور اضافه می‌شود.

وی ادامه داد:  در این بین یکی از سوالات اساسی که علاقه‌مندان به کتاب دارند این است که در این انبوه آثار چه کتاب‌هایی برای مطالعه مناسب‌تر است؟ از این روی، به نظر می‌رسد که معرفی کتاب‌های مناسب و سودمند برای عموم جامعه که متناسب با فرهنگ غنی کشورمان باشد، از ضروریات بسیار مهم است.  

وی اضافه کرد: یکی از شاخص‌ها برای شناخت کتاب‌های مفید مراجعه به افراد کتابخوان و بهره‌گیری از تجربیات آنهاست. بدون شک رهبر معظم انقلاب مصداقی برای این موضوع است. مروری بر بیانات ایشان و گفت‌وگو با اصحاب قلم به خوبی نشان می‌دهد که موضوع ادبیات یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبر انقلاب است.

این نویسنده بیان کرد: دیدارهای ایشان با اهالی شعر و ادب و گفت‌وگو با نویسندگان نشان می‌دهد که بسیاری از کتاب‌ها را مطالعه کرده و آنهایی که بهتر بوده‌اند را تقریظ کرده‌اند.  

جمالو با اشاره به برنامه جدید فرهنگسرای اندیشه با عنوان «خوشه‌چین» برای معرفی کتاب‌های مناسب گفت: فرهنگسرای اندیشه به منظور معرفی کتاب‌های خوب به عموم مردم، نهادینه‌سازی فرهنگ مطالعه و غنی‌سازی اوقات فراغت رده‌های مختلف سنی در تابستان، دست به معرفی کتاب‌هایی زده است که تقریظ مقام معظم رهبری را دریافت کردند. از این روی، ۱۲ کتاب شاخص در طول ۱۲ هفته  تابستان معرفی می‌شود.  

وی کتاب‌هایی که در ویژه برنامه «خوشه‌چین» مورد بررسی قرار می‌گیرند را معرفی کرد و گفت: از جمله این کتاب‌ها می‌توان به «پایی که جا ماند»، «آن بیست و سه نفر»، «وقتی مهتاب گم شد»، «دختر شینا»، «آب هرگز نمی‌میرد»، «فرنگیس»، «در کمین گل سرخ»، «آتش به اختیار»، «آن مرد با باران می‌آید»، «بابانظر»، «گلستان یازدهم» و «اردوگاه عنبر» اشاره کرد که توسط نویسندگان جوان و با تجربه کشور در حوزه‌های مختلف نوشته شده است.  

رئیس کتابخانه فرهنگسرای اندیشه گفت: این کتاب‌های برگزیده دوشنبه‌های هر هفته از سوی فرهنگسرای اندیشه در قالب ویژه برنامه‌های مجازی معرفی شده و به صورت اجمالی بخش ‌هایی از آن خوانده می‌شود.

علاقه‌مندان برای تماشای این معرفی کتاب‌ها می‌توانند به شبکه‌های مجازی فرهنگسرای اندیشه مراجعه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha