احمد شیرجنگ روز چهارشنبه به ایرنا گفت: سودجویان با روشهای مختلف تلاش میکنند که شهروندان را برای فروش بیمههای تکمیلی قانع کنند، این افراد از عباراتی مانند «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» برای این منظور سوء استفاده میکنند.
وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران هیچ گونه تماس تلفنی با شهروندان یا بیمه شدگان برقرار نمیکند و اصولا چیزی به نام «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» مربوط به این سازمان وجود ندارد و این تماسها با هدف کلاه برداری از شهروندان از طرف برخی افراد سود جو برقرار میشود.
رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان هشترود اظهار کرد: این کلاهبرداران در تماسهای تلفنی خود با شهروندان، اطلاعات اولیه به شهروندان ارائه کرده و سپس با روشهای روان شناسی، اطلاعات شخصی آنها را تخلیه میکنند و با تجمیع این اطلاعات، فرد را در وضعیتی قرار میدهند که فکر کند اگر هزینه مورد ادعا را پرداخت نکند، بیمه او قطع یا امکان بیمه شدن از وی سلب میشود.
وی بیان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران به هیچ وجه بازاریابی یا انجام بیمه به صورت تلفنی نداشته و هرگونه تماس تلفنی با محتوای صدور «کارت هوشمند سلامت» یا «کارت بیمه سلامت» یا عناوین مشابه آن، مورد تایید این سازمان نیست و کلاهبرداری است.
شیرجنگ تاکید کرد: شهروندان و بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت ایران هر گونه سوال در مورد بیمه سلامت را میتوانند از طریق تلفن اداره هشترود به شماره ۵۲۶۲۴۱۰۱ و یا سامانه تلفنی ۱۶۶۶ با کارشناسان سازمان در میان گذاشته و پاسخ مناسب را دریافت کنند.
شهرستان ۵۷ هزار نفری هشترود در ۱۲۸ کیلومتری جنوب تبریز واقع شده است.
نظر شما