بنا بر گزارش دریافتی روز چهارشنبه، مسئول مدرسه علمیه منصوریه شیراز در حاشیه این آیین با بیان اینکه آیندگان باید نسبت به گذشتگان آشنایی و آگاهی بهتری داشته باشند، گفت: باید الگوهای ما در مسیر زندگی بزرگان باشند.
حجتالاسلام و المسلمین علیرضا حدائق با بیان اینکه مجموعه این یادمان بخشی از فعالیت ها، خدمات و زندگی نامه مرحوم آیت الله حدائق است، گفت: کتابی ۸۰۰ صفحهای در خصوص زندگینامه این مرحوم در حال کتابت است.
مسئول مدرسه علمیه منصوریه عنوان کرد: شناسنامه و افتخار یک شهر بزرگان علمی هستند که عمری را به خدمت و تلاش در همه عرصه گذرانده اند، مردم نباید این بزرگان را فراموش کنند.
مسئول مدرسه علمیه منصوریه شیراز خاطرنشان کرد: در بخشی از وصیت نامه مرحوم آیت الله حدائق وجود دارد که فرموده اند یاد ندارم از قبل تکلیف، نمازی از من قضا شده باشد اما باز برای من ۱۵ سال نماز استیجار کنید، از خود ایشان بارها شنیده ام از هفت سالگی نماز شب ایشان قضا نشده است، بنابراین باید فرزندان خود را اینگونه تربیت کنیم نه اینکه فرزندان ما از نماز بیگانه باشند.
حدائق افزود: در بخش دیگری از وصیت نامه مرحوم آیت الله حدائق روایتی از امیرالمومنین(ع) ذکر شده که می فرماید کسی که میان خود و خدای خود را اصلاح کند خداوند نیز میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد و کسی که آخرت خود را اصلاح کند خداوند دنیای او را اصلاح خواهد کرد.
وی گفت: شهادت می دهم در جایگاه شاگردی از مصادیق عمل به روایت امیرالمومنین(ع) مرحوم آیت الله حدائق بودند ایشان به دلیل اینکه دغدغه آخرت را داشت، خداوند دنیای ایشان را اصلاح کرده بود، امیدواریم شبیه این نمایشگاه ها برای دیگر علما که به رحمت ایزدی می پیوندند رقم بخورد تا نسل های آینده فراموش نکنند که مفاخر شهر خود هستند.
آیتالله شیخ محمدرضا حدائق از علمای شهر شیراز و رئیس حوزه علمیه منصوریه بود که بیستم تیرماه ۱۳۹۷ براثر کهولت سن و ایست قلبی درگذشت. وی فرزند آیت الله شیخ ابوالحسن حدائق بود.
آیتالله شیخ محمدرضا حدائق سال ۱۳۰۵ هجری شمسی در شیراز دیده به جهان گشود و در خانوادهای مذهبی که علم و فضیلت در آن پررنگ بود پرورش یافت.
این عالم دینی علاوه بر پدر خویش از محضر دانشمندان و علمای دیگری همچون حضرات آیات سید نورالدین حسینی الهاشمی، شیخ بهاءالدین محلاتی، شیخ علی آقا یقطین، سید محمود علوی، شیخ محمود شریعت زرقانی در رشتههای مختلف علمی به ویژه علم فقه و اصول، اخلاق و تفسیر کسب علم کرد و به مراتب علمی و مقام رفیع اجتهاد نائل شد.
وی برای بهرهمندی هر چه بیشتر و بهتر پس از درک مختصر علما بزرگ شیراز به سرزمین مقدس قم هجرت کرد و در جلسات درس خارج مرحوم حضرت آیتالله بروجردی، امام خمینی (ره)، سید محمدرضا گلپایگانی، بهره برد و پس از بهرهمندی از محضر بزرگان علمی در قم به شیراز بازگشت و منشأ خدمات علمی و مذهبی به مردم این دیار شد.
پیکر این عالم دینی ۲۲ تیرماه ۱۳۹۷ در شیراز تشییع و در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) به خاک سپرده شد.
نظر شما