حل مشکلات اقتصادی نیاز به سیاست خارجی سازنده دارد

تهران- ایرنا- حسین کاشفی در گفت وگو با روزنامه ستاره صبح اظهار داشت:‌ آقای رئیسی باید در عمل مستقل بودن خود را نشان دهد.با توجه به شرایط انتخابات و شرایط جریان اصولگرایی شرایط برای شکل گیر یک دولت فراجناحی سخت است.

روزنامه ستاره صبح شنبه ۲۶ تیر در گفت وگو حسین کاشفی رییس سابق خانه احزاب ایران،‌ آورده است: دولت آینده در حالی شکل خواهد گرفت که در سال های اخیر اقتصاد کشور سیاسی شده و به مسائل بین المللی گره خورده است. به همین دلیل اگر ابراهیم رئیسی قصد دارد مشکلات اقتصادی مردم را حل کند باید رویکرد سازنده ای در زمینه سیاست خارجی در پیش بگیرد. این در حالی است که برجام به روزهای حساس خود رسیده و به احتمال زیاد تصمیم گیری نهایی درباره آن در دولت رئیسی صورت خواهد گرفت. 

حسین کاشفی در این زمینه گفت: آقای رئیسی عنوان کردند به دنبال شکل گیری یک دولت مستقل و فراجناحی هستند.فارغ از اینکه دولت آینده چه دولتی خواهد بود باید این سوال را مطرح کرد که آیا از توانایی کافی برای حل مشکلات کشور برخوردار است یا خیر. به صورت طبیعی برخی از طیف های اصولگرایی و از جمله طیف رادیکال این جریان مانند جبهه پایداری چنین اجازه ای به دولت آینده نخواهند داد. آقای رئیسی باید در عمل مستقل بودن خود را نشان دهد. با توجه به شرایط انتخابات و شرایط جریان اصولگرایی شرایط برای شکل گیر یک دولت فراجناحی سخت است. اگر آقای رئیسی به شعارهایی که در زمان انتخابات مطرح کرده اند پایبند باشند و به دنبال یک رویکرد مستقل باشند اتفاق خوبی است که در کشور رخ می دهد.بدون تردید این وضعیت به سود کشور خواهد بود. مردم هم فارغ از گرایشات سیاسی نسبت به عملکرد دولت ها درباره آن قضاوت می کنند.


وی افزود: چیزی که امروز مردم را رنج می دهد رانت خواری،فساد و تبعیض است. این در حالی است که بیکاری و گرانی نیز فشار زیادی به زندگی مردم وارد می کند.اگر آقای رئیسی به دنبال حل مشکلات کشور است در مرحله نخست باید سیاست خارجی سازنده ای در پیش بگیرد و  رویکرد مناسبی در مقابل برجام داشته باشد تا تحریم ها برداشته شود.روزی که آقای احمدی نژاد عنوان کرد تحریم ها کاغذپاره است باید شاهد چنین روزهایی نیز می بودیم. این در حالی است که در شرایط کنونی نیز گروهی با همان دیدگاه نسبت به سیاست خارجی و برجام نگاه می کنند. در زمان آقای خاتمی نیز برخی قصد داشتند کشور را به جنگ بکشانند. این در حالی است که آقای خاتمی با رویکرد مسالمت جویانه ای که در پیش گرفتند اجازه چنین کاری را ندادند. اگر قرار است اتحاد در کشور صورت بگیرد این اتحاد باید برای صلح باشد نه جنگ. آقای رئیسی باید بین رویکرد تهاجمی و تعاملی یکی را انتخاب کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha