به گزارش ایرنا، محمد کریمی روز شنبه در نشست شورای هماهنگی پیشگیری و مبارزه با موارد مخدر دهلران اظهار داشت: به ازای هر ۳۰۰ نفر معتاد یک مرکز درمانی در کشور فعال است اما این تعداد در استان ایلام به ازای هر ۲۰۰ نفر یک مرکز است و در این خصوص نسبت به میانگین کشوری از وضعیت مطلوب ۳۰ درصدی برخوردار هستیم.
وی از در دست احداث بودن مرکز جامع درمانی اعتیاد استان خبر داد و افزود: این مرکز با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی توسط بخش خصوصی با سه میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض در حال احداث است که تا پایان سال جاری بهره برداری می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ایلام یادآور شد: بر اساس ماده ۱۶ ایجاد مرکز اقامتی اجباری در استان بمنظور نگهداری معتادن متجاهر نیز در حال پیگیری است.
کریمی تاکید کرد: ۶۵ مرکز درمانی، اقامتی، دارویی و کاهش آسیب در استان ایلام فعالیت دارند.
فرماندار دهلران نیز از افزایش ۲۲ درصدی کشفیات مواد مخدر در شهرستان خبر داد و گفت: اقدامات موثری در خصوص مبارزه با خرده فروشان و عمده فروشان در شهرستان انجام شده است.
مجید عسگری اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را از رویکردهای دولت برشمرد و اضافه کرد: همه در این زمینه مسوولیت دارند و باید با احساس تکلیف به وظایف خود عمل کنند.
وی از توسعه کمی و کیفی سازمان های مردم نهاد در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر شهرستان خبر داد و گفت: در این خصوص نسبت به دوره قبل از رشد ۲ برابری در شهرستان برخوردار هستیم و سازمان های مردم نهاد عملکردهای خوبی داشته اند.
فرماندار دهلران از تهیه اطلس اجتماعی شهرستان در راستای مبارزه با مواد مخدر خبر داد و افزود: در این اطلس بخوبی چالش های اجتماعی شهرستان دیده شده است.
عسگری کاهش سن اعتیاد، تغییر جنسیت در مصرف، تغییر مصرف از مواد سنتی به صنعتی، انگاره های غلط در خصوص مصرف مواد مخدر را زنگ خطر دانست و افزود: کمبود کار تحقیقاتی و آموزشی و اقدامات آگاهی بخش باید به جد مدنظر قرار گیرند و در این زمینه ها اقدامات عاجل انجام شود.
نظر شما