تعریف پروژه‌های مشترک تحقیقاتی میان دانشگاههاومتخصصان ایرانی خارج کشور

تهران- ایرنا- تعریف پروژه‌های مشترک تحقیقاتی میان متخصصان ایرانی خارج کشور و دانشگاه‌ها در نشست «روش های همکاری جامعه علمی ایرانیان اروپا با ایران» صورت می گیرد.

به گزارش روز یکشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشست «روش های همکاری جامعه علمی ایرانیان اروپا با ایران» با هدف بهره‌مندی از ظرفیت محققان و متخصصان ایرانی مقیم اروپا به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود.

علی حسینی معاون توسعه سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری با اشاره به حضور متخصصان و محققان برجسته ایرانی مقیم کشورهای آلمان، انگلیس، اتریش، فنلاند، سوئد و ایتالیا در این نشست گفت: در این رویداد طرح‌ها و برنامه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان ارائه می‌شود تا زمینه‌ای برای بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت محققان و متخصصان ایرانی مقیم اروپا فراهم شود.

وی افزود: یکی از اهداف برگزاری این رویداد بررسی پیشنهادها و مدل‌های مختلف همکاری متخصصان و محققان ایرانی با مراکز علمی و فناوری کشور است. این رویداد با حمایت معاونت علمی و فناوری و همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا برگزار می‌شود.

حسینی اظهار داشت: تعریف پروژه‌های مشترک تحقیقاتی با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های داخلی و کمک به حضور شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی شده در بازارهای اروپایی از طریق ایجاد شرکت‌های مشترک و برندینگ محصولات، از دیگر موضوعاتی است که در برگزاری این نشست مدنظر است.

معاون توسعه سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ادامه داد: محورهای اصلی برگزاری این رویداد شامل «انجام پروژه تحصصی جایگزین خدمت»، «ارائه مشاوره به زیست‌بوم کارآفرینی ایران»، «جذب به عنوان هیات علمی در دانشگاه‌ها» و «برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی توسط متخصصان و کارآفرینان ایرانی مقیم اروپا» است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست می‌توانند از بعد از ظهر امروز ۲۷ تیرماه سال ۱۴۰۰ به نشانی  https://us۰۲web.zoom.us/ مراجعه کنند.

برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (connect.isti.ir) از سال ۲۰۱۴  با هدف  ایجاد ساز و کاری برای بهره‌مندی از دانش و تجارب ارزشمند محققان و متخصصان ایرانی خارج از کشور در قالب برنامه‌هایی همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، اساتید مدعو و معین، تاسیس شرکت فناور، برگزاری سخنرانی و کارگاه تخصصی و پروژه تخصصی جایگزین خدمت سربازی با تاکید بر مدل چرخش مغزها طراحی و اجرایی شده است.

مخاطبان این طرح شامل دانش آموختگان دوره دکترا از یکی از ۲۰۰ دانشگاه‌ برتر دنیا، اساتید یکی از ۲۰۰ دانشگاه‌ برتر دنیا و متخصصان و کارآفرینان فعال در یکی از موسسات شاخص علمی و فناوری یا شرکت‌های فناور خارجی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha