مدیران شهری به دنبال شناسایی درآمدهای پایدار باشند

تهران – ایرنا - مدیرکل امور شهری استانداری تهران با اشاره به اینکه در نشست‌های وزارت کشور، موضوع حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ در دستور کار مجلس و هیئت دولت است، گفت: در آینده بسیار نزدیک کمیسیون ماده صد در شهرداری‌ها حذف می شود و از اکنون مدیران شهری به دنبال شناسایی درآمدهای پایدار باشند.

علیرضا طاهری‌نسب روز یکشنبه در آیین معارفه شهردار کیلان که با حضور اعضای شورا و مسئولان دوایر شهرداری در این نهاد شهری برگزار شد، با اشاره به اینکه در هر کیلومتر مربع در استان تهران، ۹۵۰ نفر جمعیت ساکن شهری هستند و این میزان در کل کشور به ۵۰ نفر می رسد، افزود: آنچه مدیران شهری باید مورد توجه قرار دهند، افزایش تعلق خاطر و هویت شهری بین شهروندان است.

۷۵ درصد جمعیت کل کشور ساکن شهرها هستند

وی همچنین با بیان اینکه یکی از دلایل شهرنشینی در کشور رشد و توسعه شهری است، اظهار داشت: ۹۰درصد جمعیت در استان تهران و ۷۵ درصد جمعیت در کل کشور در شهرها ساکن هستند.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری تهران گفت: باید شرایط زیست و کیفیت زندگی را طوری برای شهروندان فراهم کرد که آنان در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مشارکت همه‌جانبه داشته باشند تا درک صحیحی از الزامات شهری کسب کنند.

این مقام مسئول با تاکید بر داشتن شاخص های لازم در کنار مدیریت شهری برای پیشبرد اهداف امور مربوط به شهرداری و شهرسازی، بیان داشت: ایجاد منابع درآمدی پایدار یکی از مسائلی که همواره مورد توجه بوده و شهرداران باید برای شناسایی آن تلاش کنند که این یک گام استراتژیک در مدیریت شهری است.

طاهری نسب با بیان اینکه باید بحث شهرفروشی را کنار بگذاریم، تصریح کرد: شهرداری‌ها شرایط را طوری فراهم کنند که پروانه ساختمانی بر اساس طرح تفصیلی صادر شود و به دنبال کمیسیون ماده ۱۰۰ نباشند؛ لایحه حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ به مجلس رفته و به زودی به تصویب می‌رسد و تمام ساخت‌وسازهای غیرمجازی که در چند سال ساخته شده، با پیشنهاد وزارت کشور جریمه آنها پنج برابر قیمت روز انجام می‌شود و دیگر بعد از آن هیچ ماده۱۰۰وجود نخواهد داشت.

وی از دیگر شاخص های مهم در مدیریت شهری را حذف هزینه‌های اضافی دانست و گفت: مدیریت نظارت و تقویت بخش حاکمیتی در شهرداری ها ضروری است تا الگوهای فساد ریشه‌کن شود.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به انتصاب علی کاظمی، شهردار جدید کیلان، گفت: با توجه به بررسی‌های انجام شده از شهر کیلان و مجموعه دستگاه‌های نظارتی، رضایتمندی برای فعالیت و عملکرد وی وجود دارد و تلاش داریم با توجه به داشتن تجربه‌های لازم و بومی بودن در دوره مدیریت جدید شهری حضور داشته باشند.

طاهری نسب گفت: مجموعه مدیریت شهری باید امیدآفرینی، اطمینان‌بخشی و ایجاد نشاط اجتماعی را سرلوحه کار خود قرار داده و با عدالت‌گستری و عدالت‌محوری بتواند رضایت‌مندی را برای مردم فراهم کند و همچنین مدیرانی امروز موفق هستند که بحث مدیریت هوشمند را در برنامه‌های کاری خود مد نظر قرار دهند و این اولویت است.

هوشمندسازی مجموعه شهرداری ها به شناسایی تخلفات و دستگیری ها کمک کرد

وی تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی دستگیری‌های اخیر و تخلفاتی که در مجموعه شهرداری‌ها وجود داشت، شاید به علت هوشمندسازی نبودن شهرداری‌ها بوده است و ۹۰ تا ۹۵ درصد دستگاه‌های نظارتی به این نتیجه رسیدند که علت این تخلفات مغفول ماندن بحث هوشمندسازی در شهرداری‌هاست.

گفتنی است؛ علی کاظمی با حکم استاندار تهران به عنوان شهردار کیلان منصوب شد؛ کاظمی پیش از این سرپرستی شهرداری کیلان را بر عهده داشت.

شهرستان دماوند از جمله شهرستان های استان تهران بوده و دارای پنج شهر دماوند، رودهن، آبسرد، کیلان و آبعلی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha