جزییات افزایش تولید محصولات صنعتی در بهار ۱۴۰۰ به روایت آمار

تهران- ایرنا- بررسی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت در سه ماهه نخست امسال حاکی از رشد تولید ۲۹ ماده منتخب صنعتی و معدنی در هم‌سنجی با پارسال است.

به گزارش ایرنا، در سه ماهه نخست امسال تولید انواع خودروی سواری از سوی خودروسازان با رشد ۶.۵ درصدی در هم‌سنجی با پارسال به ۲۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه رسید.

این آمارها در بخش تولید وانت بدون تغییر محسوس نسبت به مدت مشابه سال گذشته (فقط یک دستگاه کمتر) به ۱۵ هزار و ۹۴۲ دستگاه رسید.

ثبت بالاترین رشد تولید در کامیون، کامیونت و کشنده

مطابق این آمارها، در بخش کامیون، کامیونت و کشنده نیز با رشد ۷۱.۲ درصدی، یک‌هزار و ۷۵۵ دستگاه از این خودروها تولید شد. رشد به دست آمده در این بخش، بالاترین رشد تولید در بین محصولات منتخب صنعتی بود.

با این حال تولید اتوبوس، مینی‌بوس و ون با افت ۱.۱ درصدی همراه شد و به ۳۷۴ دستگاه رسید.

در بهار امسال در بخش خودروهای کشاورزی شاهد رشد تولید کمباین و افت تولید تراکتور بودیم، به‌طوری‌که کارخانجات داخلی ۱۴۱ دستگاه کمباین (رشد ۳۸.۲ درصدی) و سه‌هزار و ۸۷۲ دستگاه تراکتور (افت ۱۱ درصدی) تولید کردند.

بررسی آمارها حاکی است در سه ماهه نخست امسال تولید روغن ساخته شده نباتی با رشد ۴۸.۴ درصدی به ۵۲۳ هزار و ۴۰۰ تن رسید و تایرسازان با ثبت رشد ۱.۶ درصدی ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن لاستیک تولید کردند.

در این مدت ۲۵۰ هزار و ۴۰۰ تن کاغذ (رشد ۱۴.۴ درصدی)، ۱۲۲۸ هزار و ۸۰۰ تن کارتن (رشد ۲.۸ درصدی)، ۲۳۵ هزار متر مکعب نئوپان (رشد ۹.۹ درصدی)، ۴۵۰ هزار و ۹۰۰ متر مکعب فیبر (رشد ۱۲.۲ درصدی)، ۱۴۹ هزار و ۳۰۰ تن روغن صنعتی و موتور تصفیه اول (رشد ۷.۱ درصدی)، ۳۹ هزار و ۴۰۰ تن دوده (رشد ۲۰.۷ درصدی) و ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تن محصولات پتروشیمی (رشد ۴.۲ درصدی) تولید شد.

در بخش محصولات نساجی، به‌جز نخ سیستم پنبه‌ای و ترکیبی الیاف مصنوعی که با تولید ۶۱ هزار و ۸۰۰ تنی رشد ۱۰.۴ درصدی به ثبت رسید، تولید سایر محصولات این حوزه در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش یافت. به طوری که الیاف اکریلیک با افت ۶۵.۷ درصدی به ۵۰۰ تن، نخ فیلامنت پلی‌استر با کاهش ۱.۳ درصدی به ۵۹ هزار و ۲۰۰ تن و الیاف پلی‌استر با کاهش ۹.۸ درصدی به ۳۹ هزار و ۴۰۰ تن رسید.

همچنین در این مدت هفت میلیون و ۳۰۰ هزار فوت‌مربع چرم (رشد پنج درصدی)، ۲۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زوج انواع پاپوش و کفش (افت ۹.۴ درصدی)، یک میلیون و ۸۹۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه الکتروموتور (رشد چهار دهم درصدی)، ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون عدد داروی انسانی (افت ۵.۱ درصدی) و ۱۲۲ هزار و ۹۰۰ تن پودر شوینده (افت ۲۰ درصدی) تولید شد.

جزییات افزایش تولید محصولات صنعتی در بهار ۱۴۰۰ به روایت آمار

رشد ۲۹.۴ درصدی تولید لوازم‌خانگی منتخب

بررسی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید یک میلیون و ۴۸ هزار و ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی اصلی و منتخب یعنی ماشین لباس‌شویی، یخچال و فریزر و تلویزیون است. آماری که رشد ۲۹.۴ درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال نشان می‌دهد.

این آمارها حاکی از تولید ۲۹۶ هزار و ۸۰۰ دستگاه انواع ماشین لباس‌شویی توسط شرکت‌های داخلی از ابتدای امسال تا پایان خردادماه و رشد ۴۰ درصدی آن در هم‌سنجی با پارسال است.

تولیدکنندگان لوازم‌خانگی سه ماهه نخست امسال را با تولید ۴۸۲ هزار و ۷۰۰ دستگاه یخچال و فریزر به پایان بردند. آماری که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (تولید ۳۷۳ هزار و ۷۰۰ دستگاه) رشد ۲۹.۱ درصدی نشان می‌دهد.

همچنین تا پایان خرداد ماه کارخانجات داخلی با ثبت رشد ۱۹.۹ درصدی در تولید تلویزیون، ۲۶۸ هزار و ۹۰۰ دستگاه از این محصول تولید کردند.

جزییات افزایش تولید محصولات صنعتی در بهار ۱۴۰۰ به روایت آمار

رشد تولید ۹ ماده بخش معدن و صنایع معدنی

بررسی آمارهای رسمی منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از رشد ۷.۵ درصدی تولید فولاد خام از ابتدای امسال تا پایان خرداد ماه است.

در این مدت بیش از ۷.۷ میلیون تن فولاد خام در کشور تولید شد که در مقایسه با تولید ۷.۱۷ میلیون تنی سه ماهه پارسال رشد ۷.۵ درصدی نشان می دهد.

در سه ماهه امسال تولید محصولات فولادی افت یک دهم درصدی ثبت کرد و به ۶.۳ میلیون تن رسید.

همچنین تولید کاتد مس با ثبت رشد ۹.۴ درصدی به ۷۸.۶ هزار تن رسید.

در تولید شمش آلومینیوم، کارخانجات داخلی با تولید ۱۳۵.۷ هزار تنی رشد ۳۹.۹ درصدی ثبت کردند، اما در تولید آلومینا با ۴۵ هزار تن تولید، افت ۱۰.۹ درصدی به ثبت رسید.

تا پایان خرداد ماه، بیش از ۱۷.۳ میلیون تن سیمان تولید شد که حاکی از رشد ۵ درصدی است.

همچنین در تولید کنسانتره زغال سنگ، شرکت ها با ثبت رشد ۴.۹ درصدی، بیش از ۳۵۹.۸ هزار تن تولید داشتند.

برپایه این گزارش، در سه ماهه نخست امسال بیش از ۱۰۹ میلیون متر مربع کاشی و سرامیک، ۳۳۲.۷ هزار تن شیشه جام، ۱۸۷.۴ هزار تن ظروف شیشه ای، ۱۴.۱ هزار تن ظروف چینی و ۲۰.۷ هزار تن چینی بهداشتی تولید شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha