به گزارش ایرنا، این مرکز با توجه به سیاستهای سازمان بهزیستی مبنی بر تلاش برای آشنایی بیشتر جامعه هدف با معارف اسلامی و فرهنگ دینی بر اساس مصوبه شورای عالی قرآن و عترت برای توسعه فعالیتهای مرتبط
ایجاد شد.
مدیرکل بهزیستی یزد در این مراسم به اهمیت توجه به معارف دینی و قرآنی در بین جامعه هدف اشاره کرد و گفت: از زمان تاسیس سازمان تاکنون به تدریج به فعالیتهای بهزیستی اضافه شد و هماکنون بیش از ۵۰ فعالیت مصوب دارد و برای آنها ۱۳۰ فرآیند تعریف شد.
علیمحمد عطابخش با بیان اینکه عنایت به مسایل آموزشی و فرهنگی به خصوص در حوزه دینی و قرآنی محور اهداف است ، افزود: هماکنون ۱۷ هزار نفر در گستره استان ماهانه مبلغی را تحت عنوان یارانه دریافت میکنند که این مبلغ حدود ۴.۵ میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۱ هزار نفر نیز از خدمات مراکز بهزیستی بهرهمند میشوند و برای این خدمات یارانهای بیش از ۳.۵ میلیارد تومان در ماه از سوی بهزیستی به مراکز پرداخت میشود و برای برنامههای فرهنگی و آموزشی بیش از گذشته اقدام به عمل میآید.
این مسوول امور بهزیستی یزد با اشاره به تعداد جمعیت زیرپوشش تصریح کرد: این حجم جمعیت مستلزم این است که کارهای فرهنگی برای آنها انجام شود، وظیفه خود میدانیم که در استان، اساس و پایه کارهای فرهنگی خود را بر اساس قرآن و عترت برنامه ریزی کنیم.
به گفته عطابخش، امروز به صورت رسمی شورای کانون قرآن و عترت با هدف برنامه ریزی برای مسایل قرآنی و آموزشهای زندگی اهل بیت به جمعیت هدف راهاندازی شد ،لازم به ذکر است که این کانون زیر مجموعه شورای فرهنگی استان فعالیت میکند.
وی ادامه داد: در ۱۱ اداره بهزیستی شهرستان ها، نماینده کانون قرآن و عترت پس از تایید شورای مرکزی کانون و با حکم رییس بهزیستی منطقه به عنوان مسوول کانون قرآن و عترت منصوب میشود و کانون باید در تمامی مراکز واجد شرایط بهزیستی استان نماینده داشته باشد.
از حدود ۵۰ هزار معلول شناسایی شده استان، ۲۸ هزار نفر پرونده دارند و تحت پوشش خدمات بهزیستی استان یزد هستند و بر پایه آمارهای موجود۱۰ تا ۱۲ درصد جمعیت هر منطقه از یک تا چند معلولیت رنج می برند.
۸۷ درصد از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند که از این تعداد ۹ هزار نفر عشایر هستند.
نظر شما