سرهنگ محمدرضا رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون در این راستا پرونده های مختلفی کشف و مراتب جهت پیگیری های بعدی به دستگاه قضایی اعلام شده است.
وی با بیان اینکه تمام متهمان این پرونده ها در خارج از جزیر ه ساکن هستند افزود: در این شیوه کلاهبرداران، سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی جعلی برای قربانیان ارسال می کنند که پیامک حاوی لینکی است که فرد را به سمتوسوی یک اپلیکیشن هدایت کرده است.
رضایی اضافه کرد: قربانیان بعد از نصب اپلیکیشن مخرب، به ادامه مراحل هدایت شده است که این مراحل شامل وارد کردن مشخصات کارت بانکی و اطلاعات حساب است که کلاهبردار به این اطلاعات دسترسی پیدا میکنند.
وی یادآور شد: این اپلیکیشن مخرب به گونهای است که کلاهبردار به پیامکهای شخص قربانی دسترسی دارد و میتواند پیامکهای مختلف از جمله رمز پویا را برای او به نمایش بگذارد که با استفاده از آن حساب این اشخاص را خالی کرده است.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کیش به شهروندان توصیه کرد: در فضای مجازی و دنیای دیجیتال هر نوع محتوایی به صورت جعلی قابل طراحی است و مجرمین از هویتها و نرمافزارهای جعلی استفاده می کنند، بنابراین قبل از نصب هر نرمافزار و یا وارد شدن به هر لینک به اصالت آن توجه کنید.
وی گفت: شهروندان در صورتی که از اصالت نرم افزارها مطمئن نیستند میتوانند موضوع را با پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در بخش فوریتهای پلیسی در میان بگذارند.
جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت و ۴۴ هزار نفر جمعیت و از توابع شهرستان بندر لنگه و در دل آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
نظر شما