به گزارش ایرنا، حسین درویشی روز شنبه اعلام کرد: برای این منظور زمینی به وسعت یک هکتار در نظرگرفته شده که تاکنون سه میلیارد تومان برای زیرسازی آن هزینه شده است.
وی گفت: برای این مجموعه بزرگ ۶ کارگاه پیشبینی شده و مربیان و مهارت آموزان سراسر کشور میتوانندآموزشهای لازم و مرتبط با صنایع دریایی، بندری و شیلاتی را در این مجموعه فرا گیرند.
درویشی اضافه کرد: : در سه ماهه نخست امسال ۷۴ هزار نفر ساعت دوره آموزشی برای ۳۲۴ کارآموز برگزار شده است.
وی یادآور شد: همچنین سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ نفر از جوانان شهرستان دیر مهارتهای فنی و حرفهای را در ۱۰ آموزشگاه دولتی وآزاد و ۱۰ کارگاه روستایی فرا گرفتند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای دیر گفت: در روزهای شیوع ویروس کرونا ۱۳ کارگاه تولید ماسک و ۲ کارگاه تولید دستکش از سوی این مرکز راه اندازی و تعداد ۲۱ هزار ماسک تولید شد.
وی گفت: تاکنون ۲۰ تفاهم نامه همکاری در زمینه آموزش مهارتهای فنی و حرفهای با دستگاههای اجرایی و نهادهای شهرستان منعقد شده است.
درویشی افزود: امسال کارگاه آتش نشانی، آبزی پروری و شیلات، سالن الکترونیک آنلاین، اولین واحد مشاوره هدایت تحصیلی در جنوب استان در شهرستان دیر راه اندازی شده و به زودی چهار آموزشگاه آزاد نیز افتتاح میشود.
وی گفت: این مرکز سال گذشته رتبه برتر اقدامهای مشترک اشتغال زایی، بازرسی مراکز آموزش فنی و حرفهای، عملکرد روستایی و پادگان را در استان کسب کرد.
نظر شما