به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به بستری بودن ۶۵۳ بیمار کرونایی در قم،افزود: در این مدت ۱۳۶ تن پذیرش، ۱۰۹ بیمار بستری و ۸۹ بیمار نیز با بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدند.
وی ۴۷۹ مورد از هزار و ۱۲۷ تست کرونایی انجام گرفته طی ۲۴ ساعت گذشته را مثبت اعلام کرد و بیان داشت: تاکنون ۱۱۰ هزار و ۷۵۰ دوز واکسن کرونا به گروه های هدف در این استان تزریق شده است.
ارسال ۳۰ هزار واکسن کووبرکت به قم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم نیز اظهار داشت: با پیگیری های استاندار، امروز ۳۰ هزار واکسن ایرانی کووبرکت به قم وارد و از فردا به چرخه تزریق اضافه میشود.
سیامک محبی امروز در بازدید از دانشگاه قم بهعنوان میزبان مرکز واکسیناسیون اساتید حوزه و دانشگاه، افزود: به جهت رفاه این گروه دو فضا بازدید شد که یکی از آنها شرایط مطلوبتری دارد و بهعنوان مرکز واکسیناسیون انتخاب شد.
وی با اشاره به اینکه لیست اساتید حوزه و دانشگاه جمعآوری و بر اساس آن برنامه واکسیناسیون دنبال میشود، اضافه کرد: اگر دانشگاه آماده واکسیناسیون شود و واکسیناسیون اساتید دیرتر دنبال شود برای نخستینبار در کشور از دانشگاه قم برای واکسیناسیون اساتید بالای ۵۵ سال استفاده خواهیم کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه امروز گروه سنی ۵۵ سال به بالا واکسن در استان انجام میشود، گفت: مطالبه ما این است که واکسیناسیون گروه سنی ۵۰ سال و بیماریهای زمینهای را آغاز کنیم.
بازدید امام جمعه قم از مرکز واکسیناسیون کرونا
همچنین آیت الله سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و امام جمعه قم امروز با حضور در مرکز واکسیناسیون کرونا در مصلی، از نزدیک فعالیت این مرکز را بازدید کرد.
وی در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش های کادر بهداشتی و درمانی قم در راستای خدمات رسانی به مردم، از همشهریان گروه هدف خواست تا هر چه سریعتر نسبت به واکسینه کردن خود اقدام کنند.
وضعیت کرونایی استان قم که از ۲۷ خردادماه پس از ۴۰ روز از وضعیت نارنجی به زرد بهبود یافته بود بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده توسط نرمافزار ماسک، از تاریخ نهم تیرماه جاری بار دیگر جزو شهرهای نارنجی و از ۲۳ تیرماه مجددا در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفت.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخآباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
نظر شما