الحاق ۱۳۵۰هکتار زمین به شهرکهای صنعتی تا تامین گندم و آرد موردنیاز قم 

قم - ایرنا - الحاق ۱۳۵۰ هکتار زمین به‌شهرک‌های صنعتی قم ،کسب رتبه چهارم جذب تسهیلات روستایی ،تکمیل تدریجی بوستان یکهزار هکتاری قم طی چندسال آینده و تامین گندم و آرد مورد نیاز قم از جمله خبرهای هفته گذشته قم بود.

اطعام ۴۵ هزار تن در حرم حضرت معصومه(س) در عید غدیر ،  ۳۲۱ فرزند یتیم سادات تحت پوشش کمیته امداد قم ،  افتتاح و عملیات اجرایی چهار پروژه شهری درقم ، آبرسانی به هفت روستای قم ، تامین گندم و آرد مورد نیاز قم ، اهدای ۲۰ میلیارد ریال جهیزیه به‌مددجویان کمیته امداد قم ، ارائه ۳۵۲ خدمت توسط دفاتر پیشخوان ،  وجود ۲ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی و ساختار مطلوب فضای مجازی در ۸۰ درصد مدارس از دیگر اخبار هفته گذشته قم است.

الحاق ۱۳۵۰ هکتار زمین به‌شهرک‌های صنعتی قم

استاندار قم با بیان اینکه طی سال‌های اخیر در رابطه با توسعه و الحاق اراضی به‌شهرک‌های صنعتی استان کارهای بسیار اساسی صورت گرفته است گفت: جمعا یک هزار و ۳۵۰ هکتار الحاقات داشتیم که برای شهرک‌های صنعتی رقم کمی نیست.

بهرام سرمست درجلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم در تالار کرامت استانداری اظهار داشت: برای شهرک‌های صنعتی استان اقدام‌های زیربنایی و اساسی صورت گرفته، که ممکن است الان دیده نشود ولی در آینده دیده خواهد شد و برای صنعتگران نیز به‌عنوان یک زیرساخت اساسی مورد توجه است.

وی ایجاد زیرساخت‌های برق، آب و گاز را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در مورد این مسائل واقعا تلاش‌های زیادی انجام شده است و با توجه به‌شرایطی که در رابطه با برق در کشور داریم، دنبال این موضوع بودیم که بر اساس تفاهم نامه‌ها، در اولویت اعتباری استان قرار دهیم.

تامین گندم و آرد مورد نیاز قم 

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: با وجود ذخیره‌سازی حجم مناسبی از گندم در استان مشکلی بابت تولید آرد و نان باکیفیت مورد نیاز مردم نداریم.

سعید محمدی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه ۵۰ هزار تن گندم وارد قم شد که این میزان از محل گندم‌ وارداتی و گندم‌ استان خوزستان و گلستان بوده‌است و باتوجه به تامین گندم کیفی، خوشبختانه در حال حاضر مشکلی بابت تولید آرد و نان باکیفیت در استان نداریم.
وی با اشاره به میزان خرید تضمینی گندم درقم طی سالجاری نیز افزود: امسال ۹ هزار و ۴۰۰ تن گندم در استان خرید تضمینی شده‌است، همچنین برنامه حمل ۲۳ هزار تن گندم به قم تعیین شده که در آینده نزدیک وارد استان خواهد شد.
 

اطعام ۴۵ هزار تن در حرم حضرت معصومه در عید غدیر 

به‌همت معاونت پشتیبانی و منابع انسانی و همچنین مدیریت امور خیران و هدایا و نذورات، حرم حضرت معصومه (س) ۴۵ هزار تَن از زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(س) در روز عید سعید غدیرخم اطعام شدند.

به گزارش روابط عمومی آستان حضرت معصومه (س) از این تعداد بیش از ۲۰ هزار غذای گرم در وعده‌های ظهر قبل از عید، شب و ظهر عید میان زائران حرم کریمه اهل بیت (س) توزیع، که بیشترین توزیع غذا با بیش از ۱۳ هزار پُرس در ظهر عید سعید غدیر انجام گرفت و بخشی از این غذاها نیز در شام عید غدیر توزیع شد. 

همچنین برای تهیه ۲۵ هزار پُرس غذای گرم از طرف حرم حضرت معصومه مواد اولیه شامل برنج، گوشت، لپه، روغن و رُب گوجه فرنگی تامین، و توسط ۵۵۰ خادم حرم در منازلشان پخت و به‌گستره شهر توزیع شد.

 در این طرح ۲۴۰ خانواده از طلبه‌ها، ۱۰۰ مسجد و ۱۱۰ خانواده تحت حمایت گروه‌های جهادی مشارکت کردند.

ارائه ۳۵۲ خدمت توسط دفاتر پیشخوان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم از ارائه ۳۵۲ خدمت ۲۶ دستگاه‌ اجرایی دولتی و شرکت غیر دولتی این استان از سوی ۷۶ دفتر پیشخوان خدمات دولت خبر داد.

 جواد غلام پور هفته گذشته اظهار داشت: تاکنون ۳۵۲ خدمات دستگاه‌های اجرایی، ۲۶ دستگاه شامل پُست، مخابرات، ثبت احوال، ثبت اسناد، امورمالیاتی، امور اقتصادی و دارایی، آموزش و پرورش، بیمه سلامت، ورزش و جوانان، شهرداری ، آب و فاضلاب، توزیع نیروی برق، گاز، جهاد کشاورزی، محیط زیست، دامپزشکی، میراث فرهنگی، حمل و نقل جاده‌ای، مرکز بهداشت، تاکسیرانی و صندوق بازنشستگی به‌دفاتر پیشخوان استان واگذار شده است.

وی با اشاره به‌هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای افزایش برون سپاری خدمات دستگاه های دولتی استان به‌دفاتر پیشخوان، افزود: خدمات دستگاه‌های آب منطقه‌ای، راه آهن و راه و شهرسازی در اولویت واگذاری به‌دفاتر پیشخوان قرار دارند.

۳۲۱ فرزند یتیم سادات تحت پوشش کمیته امداد قم

مدیرکل کمیته امداد امام (ره) قم با بیان اینکه ۳۲۱ فرزند یتیم تحت حمایت کمیته امداد قم سادات هستند گفت: این فرزندان نیازمند حمایت‌های بیشتر در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین می‌باشند.

 اکبر میرشکار با اعلام اینکه اکنون ۲۷ هزار و ۶۱ حامی از حدود پنج هزار و ۶۰۱ فرزند نیازمند زیر ۱۸ سال حمایت می کنند اظهار داشت: یک هزار و ۶۹۴ هزار تَن از آنها یتیم و سه هزار و ۸۴۳ تَن نیز محسنین هستند که در بین این افراد ۳۲۱ فرزند یتیم و محسنین سادات وجود دارد.

وی در ادامه گفت: هم اکنون شرایط اقتصادی کشور برای مردم به‌ویژه این خانواده‌ها سخت و دشوار شده است از این رو خواستار حمایت بیشتر از این فرزندان هستیم.

افتتاح و عملیات اجرایی چهار پروژه شهری درقم

هفتمین آئین هفتگی افتتاح، بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های شهری قم روز چهارشنبه هفته گذشته با حضور استاندار این استان برگزار و در آن چهار طرح از جمله تله سیژ(کابل راه) بوستان علوی افتتاح و عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

افتتاح تله سیژ بوستان علوی، عملیات بازگشایی و تجهیز شهربازی بوستان فدک(۷۲تن) ، عملیات اجرایی پروژه تفریحی زیپ لاین و پل معلق بوستان کوثر و همچنین بهره برداری از شبکه روشنایی بوستان علوی و بوستان غدیر از جمله طرح هایی است که در این آئین افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها شروع شد.

آبرسانی به هفت روستای قم 

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی قم با اشاره به اینکه ۲۵ روستای این استان با مشکل جدی آب مواجه هستند، گفت: از ابتدای سال جاری آبرسانی به هفت روستا به اتمام رسیده و آبرسانی به بقیه روستاها در دست اقدام است.

سرهنگ محمود داودآبادی هفته گذشته  در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه کم آبی مشکلات زیادی را برای مردم به ویژه در گرمای تابستان ایجاد کرده است، اظهار کرد: سپاه پاسداران به عنوان اولویتی مهم در موضوع آبرسانی به روستاها ورود کرده و رفع این مشکل را جزو ماموریت های خود قرار داده است.

وی ادامه داد: با رصد و مطالعاتی که در استان قم انجام دادیم بالغ بر ۲۵ روستا با مشکل جدی کمبود آب مواجه هستند که مشکل برخی روستاها فرسودگی شبکه انتقال آب و برخی دیگر از جمله روستاهای جاده قدیم قم - تهران نبود شبکه است.

اهدای ۲۰ میلیارد ریال جهیزیه به‌مددجویان کمیته امداد قم 

در آستانه عید غدیرخم کمیته امداد امام (ره) قم ۹۱ سری جهیزیه ازدواج به‌ارزش ۲۰ میلیارد ریال را به‌نوعروسان و دامادهای مددجو و غیرمددجو اهدا کرد.

مدیرکل کمیته امداد قم اظهار داشت: مرحله نخست این طرح در دهه کرامت برگزار و ۱۵۷ سری جهیزیه و هدیه ازدواج به‌نوعروسان و دامادهای تحت حمایت اهدا شد.

اکبر میرشکار با بیان اینکه ۵۷ سری جهیزیه نیز به‌ارزش ۳۲۰ میلیون ریال به‌نوعروسان و افرادی که ازدواج مجدد داشته‌اند تعلق‌گرفته است افزود: این جهیزیه شامل یک دستگاه یخچال ‌فریزر ۱۳ فوت، یک دستگاه اجاق‌گاز پنج شعله، یک دستگاه ماشین لباسشویی هفت کیلوگرمی، یک دستگاه تلویزیون LED ۳۲ اینچ، یک دستگاه جاروبرقی و یک‌تخته فرش ۱۲ متری است.

وجود ۲ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی

 معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: ۲ هزار و ۱۶ هکتار از بافت شهری قم را سکونتگاه‌های غیررسمی تشکیل داده که از نظر مباحث و عناصر کلیدی توسعه با عقب ماندگی‌های جدی روبه‌رو است.

غلامرضا جانقربان هفته گذشته در جمع خبرنگاران، افزود: از ۱۳ هزار هکتار بافت شهری قم هزار و ۵۸۰ هکتار از آن را بافت های فرسوده و ۳۱۵ هکتار را نیز بافت های تاریخی تشکیل داده است.

وی یادآور شد: بی کیفیت بودن، ریزدانگی، فقر، استحکام اندک ساختمان و نقص در معابر شهری از ویژگی ها و مشکلات مهم سکونتگاه های غیررسمی شهر قم است.

به گفته وی، در محله محروم اسماعیل آباد قم ۱۴۸ خانوار با حدود هزار تن جمعیت سکونت دارند که با برنامه ریزی های انجام شده تمام این خانوارها به منطقه ای در شهرک پردیسان منتقل خواهند شد.

وی با اشاره به تهیه طرح بازآفرینی و بهسازی و توسعه محلات ۳۰۰ هکتار از سکونتگاه های غیررسمی شهر قم ابراز داشت: محلات دروازه ری، باغ پنبه، بازار نو و کهنه، خاکفرج، محلات شهیدان زاد، فهیمی و زنگارکی، کوچه آهنی، و امامزاده ابراهیم از محلات هدف در این طرح است.

ساختار مطلوب فضای مجازی در ۸۰ درصد مدارس قم 

مدیرکل آموزش‌وپرورش قم گفت: بیش از ۸۰ درصد مدارس این استان امکانات نسبتا مطلوبی در ساختار فضای مجازی دارند.

حمیدرضا شیخ‌الاسلام هفته گذشته در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: با توجه به غیرحضوری شدن آموزش در مدارس استان، زیرساخت‌های فضای مجازی رشد کمی و کیفی قابل‌توجهی یافته است.

وی اضافه کرد: مصمم هستیم ساختار فضای مجازی مدارس را روزبه‌روز مطلوب‌تر نماییم و استفاده بهینه‌تری از فضای مجازی داشته باشیم.

وی در ادامه با بیان این‌که کمک اولیا به مدرسه اجباری نیست، درعین‌حال خاطرنشان کرد: اگر اولیا کمک نمی‌کردند امروز زیرساخت محکم در بخش‌های مختلف مدارس سطح استان نداشتیم.

شیخ‌الاسلام تصریح کرد: از آغاز ثبت‌نام دانش آموزان برای سال تحصیلی آینده تاکنون، چند مدیر مدرسه در مساله اخذ وجه از اولیا توبیخ شده‌اند.

کسب رتبه چهارم جذب تسهیلات روستایی

استاندار قم با اشاره به عملکرد مطلوب این استان در حوزه جذب تسهیلات روستایی گفت: قم موفق به کسب رتبه چهارم کشوری در این زمینه شده است.

بهرام سرمست در نشست با مدیران عامل بانک های استان، افزود: اگرچه حجم تسهیلات حمایتی از روستاییان و بخش کشاورزی نسبت به صنعت کمتر است؛ اما قم عملکرد خوبی در این زمینه داشته است و رتبه چهارم کشوری را در راستای ارائه تسهیلات از محل موضوع جزء ۴ بند و تبصره ۱۶ قانون بودجه کشور کسب کرده ایم.

استاندار قم خدمت به روستاییان را بسیار ارزشمند دانست و گفت: تلاش مدیران برای رفع دغدغه های بخش روستایی در ارزیابی عملکرد ایشان لحاظ می شود.

سرمست در ادامه با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی ستاد ملی کرونا جهت حمایت از مشاغل آسیب دیده از این شیوع این ویروس گفت: بانک های عامل باید نسبت به جذب این اعتبارات از مرکز اهتمام ویژه داشته باشند.

تکمیل تدریجی بوستان یکهزار هکتاری قم طی چندسال آینده 

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: طراحی و جانمایی بوستان یکهزار هکتاری قم از طی ۶ سال گذشته آغاز و به تدریج تکمیل می شود و تاکنون ۵ لکه این بوستان به بهره برداری رسیده است.

عباس حلوائی زاده هفته گذشته در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مسیر دوچرخه سواری ایمن و مسیرویژه پیاده روی از ویژگی های بوستان هزار هکتاری شهرداری است، ادامه داد:  بوستان کوثر در ۲۰ هکتار، باغ پرندگان در ۴۵ هکتار، بوستان شهدای گمنام و بوستان کوهسار از لکه های بهره برداری رسیده این بوستان یکهزار هکتاری است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ابراز داشت: طی ماه های گذشته برای بررسی علمی و همه جانبه پروژه های بیشنهادی جدید کمیته تصویب طرح های شهرداری قم راه اندازی شده و در قالب این کمیته تمام مباحث مربوط به پروژه مورد بررسی و پایش قرار می گیرد.

به گفته وی، سالانه ۲۳۰ هزار تن آسفالت در سطح شهر قم توزیع می شود که از نظر متراژ بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مترمربع می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha