دکتر ابراهیم جلیلی روز شنبه در جریان بازدید از فرایند ارائه خدمات به مراجعه کنندگان در بیمارستان سیار اظهار داشت: در این بیمارستان بیمارانی که وضعیت پایدارتری دارند به صورت روزانه ویزیت و معاینه شده و داروهای مورد نیاز را دریافت می کنند.
وی اضافه کرد: پس از انجام مراحل تجویز و تزریق، این طیف از افراد در همان روز مرخص شده و این روند برای بیماران یادشده تا کسب بهبودی کامل ادامه دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همدان کاهش هزینه درمان بیماران، مدیریت تخت بیمارستانی برای بستری و درمان بیماران بدحال را از مزایای این نوع ارائه خدمت دانست و ابراز امیدواری کرد با گسترش واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله فاصله گذاری و زدن ماسک شاهد کنترل بیماری در روزهای آینده باشیم.
دکتر جلیلی افزود: با ورود به موج پنجم پاندمی بیماری کووید-۱۹ در روزهای اخیر شاهد روند رو به افزایش مراجعان به مراکز درمانی و بیمارستانهای استان بوده به گونه ای که تعداد بیماران بستری ۵۸ درصد و بیماران سرپایی ۷۸ درصدی نسبت به ماه گذشته افزایش داشته است
وی پیش بینی کرد در روزهای آینده شمار بیماران همچنان افزایش یابد بنابراین از شهروندان خواست با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از شرکت کردن در تجمعات و دورهمی های خانوادگی خودداری کنند.
دکتر جلیلی اظهار داشت: هم اینک همه بیمارستانهای استان همدان در آماده باش کامل هستند و از امکانات موجود شامل تخت های بستری عادی و مراقبت ویژه، تجهیزات و کادر درمانی و تخصصی برای ارائه خدمت بهتر به بیماران کرونایی استفاده می شود.
به گفته استاندار همدان هم اینک ۹ شهرستان این استان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و تنها شهرستان فامنین در وضعیت زرد کرونایی است.
استان همدان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما