به گزارش روز شنبه ایرنا، ۴ پروژه تحقیقاتی در فاز ۳ پارک فناوری پردیس شامل قطعاتی در مجموع به مساحت حدودی ۶ هزار مترمربع و بنای قابل ساخت یک هزار و ۱۰۰ مترمربع است که حداکثر در ۲ سال تکمیل و آماده بهرهبرداری می شود.
این شرکت ها در جریان فراخوان واگذاری اراضی فاز ۳، کار خرید و طراحی ساختمان خود را آغاز کرده بودند.
۷۰ قطعه در فاز ۳ در حوزه های مختلف تا کنون واگذار شده است که از این تعداد ۱۵ قطعه با تکمیل کار طراحی ساختمان خود، امکان شروع عملیات عمرانی را خواهند داشت و عملا این کلنگ زنی آغاز کار عملیات عمرانی شرکتها در فاز ۳ بود.
پروژه بعدی آغاز به کار پست ۶۳.۲۰ کیلوواتی پارک فناوری پردیس بود که با سرمایه ۱۲۰ میلیاردی بخش خصوصی و دولتی ایجاد شده است.
با توجه به رشد فزاینده استقرار شرکت ها در پارک، ایجاد یک پست ثابت و با ظرفیت بالا ضروری بود. به همین دلیل از سال ۱۳۹۸ فاز عملیات اجرایی آن با همکاری ۴۲ شرکت خصوصی و بخش دولتی این پست برق در پارک آغاز شد و سال ۱۴۰۰ به بهره برداری رسید.
ساختمان چند منظوره پارک برای استقرار شرکت های دانش بنیان نیز امروز گشایش یافت.
این مرکز در حال حاضر میزبان ۱۰ شرکت دانش بنیان است و ۴۰ واحد اداری و پنج واحد کارگاهی در آن تعبیه شده است. امسال شرکت های دیگری نیز به این مجموعه اضافه خواهند شد.
توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی در پارک فناوری پردیس
معاون علمی و فناوری رییس جمهور در این برنامه اظهارکرد: پارک پردیس بزرگ ترین پارک فناوری در کشور است و سال گذشته بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان فروش شرکت های آن بود.
به گفته سورنا ستاری سرمایه گذاری ها در فاز ۳ ادامه دارد چنانچه به تازگی ۲۸۰ هکتار زمین مصوب شده است که با همکاری وزارت راه و شهرسازی به زیست بوم پارک فناوری پردیس افزوده شود.
سالن چند منظوره ورزشی پارک فناوری پردیس نیز امروز گشایش یافت.
کاربریهای این مجموعه تنها به مسائل ورزشی و تفریحی محدود نمیشود و استفاده برای برگزاری گردهماییها، رویدادها و مراسم مختلف نیز برای این ساختمان در نظر گرفته شده است.
بنابر تصمیات اتخاذ شده این مجتمع با زیربنای تقریبی ۲ هزار و ۵۶۶ مترمربع احداث شود. این پروژه از زیرساخت لازم برای ورزشهای قهرمانی مانند فوتسال، بسکتبال، والیبال، سالن بدنسازی و سایر امکانات ورزشی مورد نیاز پارک برخوردار است.
عملیات اجرایی این سالن از فروردین ماه سال ۱۳۹۸ آغاز و سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری رسید.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری، این بنا منطبق با استانداردهای برگزاری مسـابقات ملی با ظرفیت یک هزار و ۳۷۱ تماشاگر و ۶۸ جایگاه ویژه زمین ورزشی چند منظوره است.
جایگاه تماشاگران، فضاهای مورد نیاز تماشاگران ، سالن مهمانان ویژه یا VIP ، فضاهای مورد نیاز بازیکنان ، جایگاه سخنرانی و اتاق فرمان آکوستیک از جمله مکان های تعبیه شده در این سالن است.
نظر شما